ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑμπάρια Παναιτωλίου: Με αστυνομική συνδρομή ολοκληρώνεται η αναβάθμιση

Αμπάρια Παναιτωλίου: Με αστυνομική συνδρομή ολοκληρώνεται η αναβάθμιση

Αμπάρια Παναιτωλίου: Με αστυνομική συνδρομή ολοκληρώνεται η αναβάθμιση

Αμπάρια Παναιτωλίου: Με αστυνομική συνδρομή ολοκληρώνεται η αναβάθμιση όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση”, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος και ο ανάδοχος αντιμετώπισαν επίδοξο καταπατητή

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Μικρή παράταση δόθηκε από το Δήμο Αγρινίου για την ολοκλήρωση του έργου που αφορά την αναβάθμιση κοινόχρηστου χώρου στα Αμπάρια Παναιτωλίου.

Οι εργασίες που γίνονται στα πλαίσια του έργου  «Βελτίωση και ανάπλαση παραλίμνιων κοινοχρήστων χώρων αναψυχής Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού 120.000€, αφορούν ουσιαστικά την αναβάθμιση της παιδικής χαράς και του λοιπού αστικού εξοπλισμού (ξύλινα παγκάκια, φωτισμός κτλ), που υπάρχει σε υφιστάμενο κοινόχρηστο χώρο στα Αμπάρια Παναιτωλίου.

Μάλιστα στο πλαίσιο αυτού του έργου, που υλοποιείται από το πόρους του προγράμματος Leader, μέσω της Τριχωνίδας ΑΕ, παρόμοιες εργασίες έγιναν και στην Ανάληψη Δαφνιά. Στα Αμπάρια Παναιτωλίου όμως, ο ανάδοχος του έργου το προηγούμενο διάστημα ήρθε αντιμέτωπος με επαναλαμβανόμενα συμβάντα παρεμπόδισης εργασιών από ιδιώτη, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας για να συνεχιστούν οι εργασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» επρόκειτο για επίδοξο καταπατητή, που ενδεχομένως με τη μέθοδο της χρησικτησίας επιχειρούσε να οικειοποιηθεί το δημόσιο χώρο. Ο Δήμος Αγρινίου, όπως ήταν αναμενόμενο, παρενέβη στην Αστυνομία παρέχοντας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τον κοινόχρηστο χαρακτήρα της έκτασης στα Αμπάρια Παναιτωλίου, όπου εκτελείται το έργο. Από κοινού λοιπόν με τον ανάδοχο ζητήθηκε η αστυνομική συνδρομή, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες, πράγμα που φυσικά έγινε και μόνο έτσι επετεύχθη η επανεκκίνηση των εργασιών, αφού νωρίτερα ο ανάδοχος του έργου είχε υποβάλλει ειδική δήλωση διακοπής εργασιών.

Μικρό το κακό θα μπορούσε να πει κανείς, όταν υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση για την ολοκλήρωση ενός έργου που ούτως ή άλλως βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.  Ωστόσο είναι και αυτή μια από τις πολλές πιθανές ή απίθανες αιτίες, για τις οποίες ένα δημόσιο έργο μπορεί να καθυστερήσει, έστω και για λίγο. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο να χρειάζεται αστυνομική προστασία για να αντικατασταθούν τα όργανα μιας παιδικής χαράς και μερικά παγκάκια.

Δημήτρης Παπαδάκης – Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αμπάρια Παναιτωλίου: Με αστυνομική συνδρομή ολοκληρώνεται η αναβάθμιση

Ζευγαράκι Αγρινίου: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε ελιά και εγκλωβίστηκε ο οδηγός του (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ