ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμοργιανοί Βάλτου: Πώς γλίτωσε από το αλλεργικό σοκ – Ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση ζητούν οι κάτοικοι

Αμοργιανοί Βάλτου: Πώς γλίτωσε από το αλλεργικό σοκ – Ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση ζητούν οι κάτοικοι

Αμοργιανοί Βάλτου: Πώς γλίτωσε από το αλλεργικό σοκ – Ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση ζητούν οι κάτοικοι

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα άτομο που υπέστη αλλεργικό σοκ το βράδυ της Παρασκευής (03.06.22) στο χωριό Αμοργιανοί στο Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας.

Το σοβαρό περιστατικό γίνεται γνωστό με ανάρτηση στην ομάδα του Facebook “Ορεινός Βάλτος” και από τα όσα επισημαίνει διαχειριστής,  τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά αν δεν είχε βάρδια προσωπικό και δεν έφιανε έγκαιρα ασθενοφόρο στην περιοχή.

Όπως περιγράφει ο Φάνης Μαργαρίτης, όταν κλήθηκε ασθενοφόρο, αυτό στην κυριολεξία  “πεταξε” και έφθασε στο σημείο με γιατρό. Στο άτομο που υπέστη αλλεργικό σοκ χορηγήθηκε ενέσιμο σκεύασμα και όλα πήγαν καλά. Συνέδραμε μάλιστα και η Ελληνική Αστυνομία ώστε η προσέγγιση του ασθενοφόρου να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Οι κάτοικοι της περιοχής “φωνάζουν” ότι είναι επιβεβλημένο να υπάρχει ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπουλων. Για το λόγο αυτό τονίζεται η ανάγκη να γίνουν προσλήψεις προσωπικού. “Ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν γι’ αυτό, αλλά πρέπει να βοηθήσει η πολιτεια, η μόνη υπεύθυνη” τονίζεται στην ανάρτηση.

“Σήμερα, ένας νέος άνθρωπος σώθηκε από αυτό το γεγονός. Εάν δεν υπήρχε βάρδια, δεν ξέρουμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα”, τονίζεται χαρακτηριστικά.

 

Αμοργιανοί Βάλτος αλλεργικό σοκ
Το χωριό Αμοργιανοί του Βάλτου (Facebook: Σύλλογος VECH – WE ACT)

Πάτρα: Ξεσηκωμός στο Άνω Καστρίτσι- Βρέθηκε ψόφια αλεπού στην πηγή από όπου σωλήνας παίρνει πόσιμο νερό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ