ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑμφιλοχία: Συλλήψεις για 150 κιλά χασίς – Κινηματογραφική καταδίωξη από την Άρτα ως την Αμφιλοχία

Αμφιλοχία: Συλλήψεις για 150 κιλά χασίς – Κινηματογραφική καταδίωξη από την Άρτα ως την Αμφιλοχία

Αμφιλοχία: Συλλήψεις για 150 κιλά χασίς – Κινηματογραφική καταδίωξη από την Άρτα ως την Αμφιλοχία

Νεότερη ενημέρωση:

Το εν λόγω όχημα με το οποίο οι συλληφθέντες μετέφεραν τα ναρκωτικά και οδηγούσε ο 29χρονος από την Συρία, είχε εντοπιστεί στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας. Εκεί, αστυνομικοί του έκαναν σήμα για να σταματήσει για έλεγχο. Ο 29χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη. Στην περιοχή του Λουτρού Αμφιλοχίας ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός για να συναντήσει τους συνεργούς του που έπαιζαν τον ρόλο προπομπού, ώστε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό τους. Η αστυνομία της Αμφιλοχίας εντόπισε και το όχημα – προπομπό όπου επέβαιναν και οι 3 συλληφθέντες και με τον κατάλληλο συντονισμό τους συνέλαβαν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 3 δράστες αναζήτησαν καταφύγιο στην Αμφιλοχία και μάλιστα σε ξενοδοχείο της!  

Πρώτη ενημέρωση:

Με την συνεργασία αστυνομικών του Α.Τ Αμφιλοχίας συνελήφθησαν τελικά δύο άνδρες και μια γυναίκα που μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους 150 κιλά χασίς! Το όχημα εντοπίστηκε στην Άρτα από την Δίωξη Ναρκωτικών της Άρτας, η οποία ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης και μετά από κινηματογραφική καταδίωξη συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία. Οι συλληφθέντες είναι ένας 29χρονος υπήκοος Συρίας, ένας 44χρονος ημεδαπός και μία 31χρονη υπήκοος Ρουμανίας, οι οποίοι εμπλέκονται ως διακινητής και προπομποί αντίστοιχα, στη διακίνηση με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο την ποσότητας κάνναβης που συγκεκριμένα ήταν βάρους 149.978 γραμμαρίων.

 

 

«Μοίρασαν» αγάπη βουλευτές, παλαίμαχοι και η κοινωνία της Λευκάδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ