ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΜε επιτυχία συνεχίζονται στην Αμφιλοχία οι επιμορφωτικές συναντήσεις από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία συνεχίζονται στην Αμφιλοχία οι επιμορφωτικές συναντήσεις από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία συνεχίζονται στην Αμφιλοχία οι επιμορφωτικές συναντήσεις από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, η πέμπτη Επιμορφωτική συνάντηση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με εκπαιδεύτρια την Διδάκτωρ κ. Ανδρομάχη Μπούνα και συντονίστρια την κ. Μαργαρίτα Μακρή. Η πέμπτη συνάντηση είχε θέμα: «Κατασκευάζοντας έμφυλες ταυτότητες στην οικογένεια και το σχολείο».
Συγκεκριμένα το μάθημα ήταν διαδραστικό και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το βιολογικό και κοινωνικό φύλο, την ταυτότητα και την έκφραση φύλου αλλά εστιάσαμε περισσότερο στους φορείς κοινωνικοποίησης που διαμορφώνουν την έμφυλη ταυτότητα των παιδιών, ιδιαίτερα την οικογένεια και το σχολείο .
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος, που πρωτοπορεί, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του κάθε πολίτη, σε αυτή τη δύσκολη εποχή, προσφέροντας δωρεάν επιμορφώσεις σε 55 πόλεις όλη την Ελλάδα.
Το επόμενο μάθημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 με θέμα: Εισαγωγή στην Παιδοψυχολογία με την Δρ Ελευθερία Σάλμοντ, Σ. Μέλος ΔΕΠ Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

e-maistros.gr

Τραγωδία στη Βοιωτία! Νεκρά δύο παιδιά 3,5 και 4,5 ετών που έπεσαν σε βόθρο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr