ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχία: Ποδηλατάδα στο λιμάνι της πόλης αυτό το Σάββατο

Αμφιλοχία: Ποδηλατάδα στο λιμάνι της πόλης αυτό το Σάββατο

Αμφιλοχία: Ποδηλατάδα στο λιμάνι της πόλης αυτό το Σάββατο

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, όσοι το επιθυμούν κάνουν ποδήλατο στην παραλία της Αμφιλοχίας και προωθούν ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης αλλά και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας!

Ο Δήμος Αμφιλοχίας και το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου) και σας καλούν να πάρετε τα ποδήλατά σας και να συμματάσχετε στην 3ηΠοδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Λιμάνι της πόλης

Η Ποδηλατοβόλτα θα περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές, μια μήκους 2,5χμ για παιδιά (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα ή κηδεμόνα), με εκκίνηση στις 18:30 από το Λιμάνι Αμφιλοχίας και κατεύθυνση κυκλικός κόμβος, ανατολική πλαζ, αναστροφή κι επιστροφή στο Λιμάνι.

Η δεύτερη διαδρομή, μήκους 10χμ, ξεκινά στις 19:30 από το Λιμάνι Αμφιλοχίαςκαι ακολουθεί τη διαδρομή Λιμάνι-κυκλικός κόμβος-κόμβος ΚΑΦΚΑ, αναστροφή κι επιστροφή για τερματισμό ξανά στο Λιμάνι.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τα ποδήλατά τους σε καλή λειτουργική κατάσταση για την αποφυγή απροόπτων και να φορούν κράνος προστασίας και, αν είναι εφικτό, ρούχα υψηλής ορατότητας με ανακλαστικές επιφάνειες.

Eurovision 2022: Oι νικητές πούλησαν το τρόπαιο για να αγοράσει drones για τον πόλεμο η Ουκρανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ