ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑμφιλοχία: Με επιτυχία η δράση ενημέρωσης για την υγιεινή των χεριών στις 12 Μαΐου (εικόνες)

Αμφιλοχία: Με επιτυχία η δράση ενημέρωσης για την υγιεινή των χεριών στις 12 Μαΐου (εικόνες)

Αμφιλοχία: Με επιτυχία η δράση ενημέρωσης για την υγιεινή των χεριών στις 12 Μαΐου (εικόνες)

Δράση ενημέρωσης για την υγιεινή των χεριών πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Αμφιλοχίας το πρωί της περασμένης Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023, σε συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αμφιλοχίας με τις Δομές Αστέγων και Σίτισης και Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Αγρινίου.

Η εκδήλωση, η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή, είχε ως σκοπό της την ενημέρωση του κοινού για καλές πρακτικές στην υγιεινή και καθαριότητα των χεριών και συνοδεύτηκε από επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις πίεσης και σακχάρου από το νοσηλευτικό προσωπικό των Δομών, ενώ έγινε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τη λειτουργία τους.

 

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου κ. Κώστα Καλαντζή, τον Κοινωνικό Λειτουργό και Συντονιστή του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων κ. Ευθύμη Καραγεώργο, την Κοινωνική Λειτουργό και συντονίστρια του Υπνωτηρίου Αστέγων κα Αγγελική Τραγουλιά, την Κοινωνική Λειτουργό και Συντονίστρια της Δομής Σίτισης και Παροχής Βασικών Αγαθών κα Μαρία Κοκορώνη, τη νοσηλεύτρια κα Μαρία Τραγουλιά, και τις υπαλλήλους κα Φανή Ζαχείλα και κα Ελένη Μπαλαμάτση για την άψογη συνεργασία στην υλοποίηση της ενημερωτικής δράσης.

 

 

Αγρίνιο: Διακοπή κυκλοφορίας και σε τμήμα της Γ. Καραπαππά λόγω εργασιών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ