ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΑμφιλοχία: Ενημερωτική εκδήλωση την Δευτέρα για τη σύγχρονη μεταποίηση

Αμφιλοχία: Ενημερωτική εκδήλωση την Δευτέρα για τη σύγχρονη μεταποίηση

Αμφιλοχία: Ενημερωτική εκδήλωση την Δευτέρα για τη σύγχρονη μεταποίηση

Η Ομοσπονδία ΕπαγγελματιώνΒιοτεχνών – Εμπόρων Ακαρνανίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τη σύγχρονη μεταποίηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στην Αμφιλοχία.

Α​ναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση των διοργανωτών, όπως κοινοποιήθηκε στον Τοπικό Τύπο:

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων Ακαρνανίας κ. Απόστολος Αυγερινός και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίων Ζαΐμης, προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος: «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα – Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της Π.Δ.Ε.» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περιφερειακού Γραφείου Αμφιλοχίας Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, επί της οδού Χαβίνη 120 (1ος όροφος) στην Αμφιλοχία.

Επίσημοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κα Μαρία Σαλμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας , Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης.

*Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr