Αμφιλοχία: Δεν έχει κίνηση αλλά έχει πρόβλημα πάρκινγκ!

Αμφιλοχία: Δεν έχει κίνηση αλλά έχει πρόβλημα πάρκινγκ!
Αμφιλοχία: Δεν έχει κίνηση αλλά έχει πρόβλημα πάρκινγκ! "Κάνουμε και τον τροχονόμο τώρα", έλεγε πριν από δύο μέρες όντας στην παραλιακή στην Αμφιλοχία ο δήμαρχος της πόλης, Σάκης Τορουνίδης!

"Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, έχουν σκαρφαλώσει ο ένας πάνω στον άλλο πάνω στα πεζοδρόμια, ακόμη και στην παραλιακή, να καλέσω βοήθεια από την Τροχαία Αγρινίου άμα δεν μπορούμε να βάλουμε μια τάξη μόνοι μας", συμπλήρωνε.

Βέβαια, πως καταφέρνει να έχει πρόβλημα πάρκινγκ μια πόλη όπου η κίνηση έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια-και γκρινιάζει γι' αυτό, διότι σε μεγάλο βαθμό είχε αφήσει την τοπική οικονομία να είναι μαγαζιά για τους περαστικούς- από όταν δεν περνάς πλέον μέσα από αυτή για να πας Λευκάδα ή Γιάννενα, είναι αξιοπερίεργο.

Ένας μεγάλος βραχνάς είναι η φόρτωση-εκφόρτωση προϊόντων για τα μαγαζιά αλλά και πάλι χωρίς την κατάλληλη νοοτροπία, δεν θα ήταν δυνατόν να...επιτευχθεί το εν λόγω μπάχαλο.

Οι πληροφορίες, άλλωστε, αναφέρουν χαρακτηριστική λογομαχία του δημάρχου με έμπορο που είχε κλείσει για ώρα την κυκλοφορία: "Καλά εμένα βρήκες να κάνεις παρατήρηση;", ήταν η ερώτηση για να απαντήσει ο κ. Τορουνίδης, "σε ποιον να κάνω; έχει κλείσει άλλος τον δρόμο μισή ώρα;".

Γενικά, πάντως, ο δήμαρχος Αμφιλοχίας που ήταν επί 12 χρόνια δήμαρχος Ινάχου, έχει να το λέει. "Τόσα χρόνια δήμαρχος στην ωραία επαρχία μας, τα βρίσκαμε μεταξύ μας, δεν είχαμε πρόβλημα.

Στην Αμφιλοχία είναι 30 χρόνια αυτή η ασυνεννοησία. Καμιά φορά τα βάζουμε με τον προηγούμενο δήμαρχο, για ό, τι βρίσκουμε αλλά, τελικά, έτσι είμαστε όλοι μας, δεν τίθεται θέμα διοίκησης αν δεν θες να διοικηθείς!"...

Εφημερίδα "Συνείδηση"

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έτοιμα τα «φθηνά επιδοτούμενα δάνεια» που θα ανεβάσουν κι άλλο τις τιμές!

Θέσεις μάχης παίρνουν, λέει, οι τράπεζες για το «Σπίτι μου ΙΙ», ώστε να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 20.000 "φθηνά επιδοτούμενα δάνεια" για νέα ζευγάρια και οικογένειες

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;