ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΆμεση αντίδραση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την επίθεση σε γιατρό στα Ιωάννινα – Μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη

Άμεση αντίδραση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την επίθεση σε γιατρό στα Ιωάννινα – Μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη

Άμεση αντίδραση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την επίθεση σε γιατρό στα Ιωάννινα – Μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό επίθεσης σε ιατρό του Νοσοκομείου.

O Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, επικοινώνησε με την Ιατρό που ήταν θύμα της επίθεσης και της εξέφρασε το ενδιαφέρον του ιδίου, αλλά και της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, ενώ κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, πάντα σε πλήρη συνεργασία με την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε ο κ. Γιάννης Καρβέλης (φωτογραφία), ζητήθηκε η παρέμβαση του Εισαγγελέα, ενώ κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη.

“Καταδικάζουμε κάθε μορφής βία εναντίον των εργαζομένων και επιστημόνων που στελεχώνουν τις υγειονομικές μας μονάδες. Η Υγεία είναι αγαθό για τον πολίτη και οι εργαζόμενοι που την υπηρετούν και προσφέρουν τα μέγιστα σε αυτό τον αγώνα, πρέπει να είναι θωρακισμένοι και ασφαλείς, προκειμένου να είναι προσηλωμένοι στο έργο τους.

Δεν θα επιτρέψουμε καμία βιαιοπραγία εις βάρος των ιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζομένων μας. Με απόλυτο αρωγό σε αυτή την κατεύθυνση το Υπουργείο Υγείας, θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, έτσι ώστε τέτοια περιστατικά να αποτελέσουν παρελθόν στον χώρο της Υγείας”. τονίζεται σε ανακοίνωση της Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου (Πηγή: tempo24.news)

ΚΙΝΑΛ: Υπέρ της ανανέωσης στο ΚΙΝΑΛ ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Ανδρουλάκης – Τι ανέφερε στον Γιώργο Παπανδρέου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr