ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΑλυζία Ξηρομέρου: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών

Αλυζία Ξηρομέρου: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών

Αλυζία Ξηρομέρου: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη δωρεά μυελού των οστών

Eκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά του μυελού των οστών πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή (17.12.21) στη Δημοτική Ενότητα Αλυζίας, ο Δήμος Ξηρομέρου αρωγός και υποστηρικτής του Συλλόγου “‘Οραμα Ελπίδας”.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΞ και υποστηρίχτηκε από τις Τοπικές Κοινότητες, αλλά και τους Περιβαλλοντικούς – Πολιτιστικούς και Αιμοδοτικούς Συλλόγους της Αλυζίας.

Σε ζεστή ατμόσφαιρα μεταδόθηκαν μηνύματα για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς του μυελού των οστών προς το συνάνθρωπο.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια γιορτινή νότα, καθώς τα παιδιά του ΚΔΑΠ Κανδήλας τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τα παιδιά συμμετείχαν προηγουμένως σε μια δική τους εκδήλωση με σύνθημα «Δώσε Ελπίδα – Δώσε Ζωή», την οποία μας παρουσίασαν σε βίντεο και ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο με την γενναιότητα αυτής της πράξης: της εγγραφής στο μητρώο εθελοντών δοτών του μυελού των οστών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ανάλογα επιτυχημένη εκδήλωση στην έδρα του Δήμου στον Αστακό.

Ο Δήμος Ξηρομέρου και οι δημότες του στηρίζουν έμπρακτα το Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” και συνεχίζουν τη συνεργασία τους προωθώντας και υποστηρίζοντας το έργο και τους σκοπούς του.

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Ξηρομέρου ευχαριστεί για την παρουσία και τη συμβολή  στην πραγματοποίηση των δυο αυτών εκδηλώσεων, καθώς και όλους όσοι εγγράφηκαν ως εθελοντές και συνέβαλαν με τη σειρά τους στην αλυσίδα προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

 

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Κλειστός από σήμερα ο παιδικός σταθμός Κατούνας λόγω εργασιών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ