ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοALSEA – Ελαιοτριβείο Συγγούνα – Υγρός χρυσός στη λίμνη Τριχωνίδα

ALSEA – Ελαιοτριβείο Συγγούνα – Υγρός χρυσός στη λίμνη Τριχωνίδα

ALSEA – Ελαιοτριβείο Συγγούνα – Υγρός χρυσός στη λίμνη Τριχωνίδα

Η οικογένεια Συγγούνα με 23 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή ελαιολάδου, επενδύοντας πάντα σε νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία έχει καταφέρει να βάλει το ελαιόλαδο της περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας στον παγκόσμιο χάρτη. Από την ίδρυση της το 1997 είχε ως στόχο την καινοτομία στην παραγωγή του ελαιολάδου. Με συνεχή αναβάθμιση εγκαταστάσεων και μηχανολογικού εξοπλισμού εξελίχθηκε το 2017 σε ALSEA – Ελαιοτριβείο Συγγούνα.

Με 37 διεθνή βραβεία ποιότητας από έγκριτους διαγωνισμούς σε Λονδίνο(London IOOC), Βερολίνο(Berlin GOOA), Τόκιο(Japan IOOC & JOOP) , Ισραήλ(Terraolivo), Λος Άντζελες(LA IOOC), Αθήνα(Athenna IOOC), καθώς και στον κορυφαίο διαγωνισμό γευσιγνωσίας Great Taste στην Αγγλία προσπαθεί και καταφέρνει να προσδώσει αξία σε ένα από τα κύρια προϊόντα που παράγει ο νομός, το ελαιόλαδο. Με συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας το ελαιόλαδο που παράγει φιγουράρει σήμερα ανάμεσα στα 150 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου σύμφωνα με το έγκριτο Γερμανικό περιοδικό γαστρονομίας Der Feinschmecker.

Σήμερα, η επιχείρηση σε συνεργασία με παραγωγούς εξάγει σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές καθώς και στην Αμερική τόσο ελαιόλαδο όσο και ελιές, στοχεύοντας να γνωρίσει τον γαστρονομικό πλούτο της περιοχής μας στον κόσμο.

Ευχόμαστε το παράδειγμά τους να βρει και άλλους μιμητές ώστε ο θησαυρός του τόπου μας να βγει από την δίνη στην οποία βρίσκεται, ο παραγωγός να αμείβεται δίκαια για το προϊόν που παράγει και ο καταναλωτής να απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Κων/νος Χονδρός

Κατοχή: Σε αναστολή λειτουργείας και άλλο σχολείο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr