ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑλλού είναι το πρόβλημα όχι στο Ντουμπάι

Αλλού είναι το πρόβλημα όχι στο Ντουμπάι

Αλλού είναι το πρόβλημα όχι στο Ντουμπάι

Ο κακός χαμός στα social media με την Πρωτοχρονιά των «επωνύμων» στο Ντουμπάι. Λες και αυτό είναι το πρόβλημά μας με τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας. Λες και εμείς οι υπόλοιποι που μείναμε πίσω και δεν ταξιδέψαμε στο Ντουμπάι τηρήσαμε τα υγειονομικά μέτρα απαρέγκλιτα.

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι το κάνει. Πολλοί από όσους ξεσπάθωσαν στα social media αν είχαν την οικονομική δυνατότητα θα έκαναν κάτι ανάλογο. Κι αν δεν πήγαιναν στο Ντουμπάι θα πήγαιναν σε κάποιο άλλο πολυτελή προορισμό. Ενδεχομένως σε κάποιο ελβετικό σαλέ, γιατί εδώ που τα λέμε η Πρωτοχρονιά με κοντομάνικο στο Ντουμπάι δεν είναι και τόσο σικάτη. Επομένως το πρόβλημα είναι άλλου.

Και όλος αυτός ο χαμός στα social media υποκρύπτει μια υπολανθάνουσα ζήλεια. Τέλος επειδή για κάποιους από τους επωνύμους ειπώθηκαν διάφορα αναφορικά με το πώς έκαναν λεφτά, ας θυμηθούμε ότι είναι ζήτημα ηθικής επιλογής, αν κάποιος θα πορευτεί στη ζωή του με σταυρό στο χέρι ή αν θα πατήσει επί πτωμάτων. Και εδώ το πρόβλημα είναι άλλου.

Εφημερίδα Συνείδηση

Τα ρεκόρ Σταμάτη και Στράτου δεν θα καταρριφθούν εύκολα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr