ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΌχι άλλο κρύψιμο πίσω από το “Opengov”, έλεος!

Όχι άλλο κρύψιμο πίσω από το “Opengov”, έλεος!

Όχι άλλο κρύψιμο πίσω από το “Opengov”, έλεος!

Όχι άλλο κρύψιμο πίσω από το “Opengov”, έλεος!

Όπου κι αν πέσεις σε κουβέντα το τελευταίο διάστημα που κατακάθισε ο κουρνιαχτός κι επιμερίζονται οι ευθύνες, θα ακούσεις μια 35ετία περίπου ευθυνών, αυτή της περιόδου του ΠΑΣΟΚ, να καλύπτεται πίσω από το “Opengov” από το Γιώργο Παπανδρέου!

Αυριανιστές, εκσυγχρονιστές, Παπανδρεϊκοί, του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, του όλου ΠΑΣΟΚ, του ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ (χαβαλέδες), όλοι αντάμα συμφωνούν ότι το συγκεκριμένο κόμμα δεν φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για τη διαφθορά του ελληνικού Δημοσίου, διότι με έναν μαγικό τρόπο τα διόρθωσε όλα το “Opengov”!

Ε, λοιπόν, όχι. Δεν έχουμε πάθει μαζική αμνησία. Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι και τώρα ισχύει το συγκεκριμένο κομμάτι του κρατικού ελέγχου, δεν έχει εκλείψει, παρά ταύτα είναι σαφές ότι και διορισμοί και τοποθετήσεις και… βυσματικές μετατάξεις γίνονται.

Δεν μπορεί να ξεχνάμε ότι το ίδιο το κόμμα που επικαλείται αυτή την καινοτομία έπεσε να φάει και τον Σημίτη αλλά και τον Παπανδρέου τον νεότερο. Για την ακρίβεια, το βαθύ ΠΑΣΟΚ τους στοχοποίησε αμφότερους και τους κατέστησε ξένα σώματα προοδευτικά.

Το κύριο ζήτημα όμως είναι το ποιος εκμαύλισε την ελληνική κοινωνία. Ποιος έκανε το μέσον και τον διορισμό επιστήμη ενώ ήρθε να αλλάξει την Ελλάδα- και τελικά άλλαξε απλά το κρατικό καθεστώς.

Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι η Δεξιά και η Αριστερά έχουν μέγιστα κομμάτια ευθύνης διαχρονικά για διαφορετικούς λόγους, για αυτό που λέμε “ελληνικό κράτος”. Το κόμμα όμως που ακόμα τώρα το θυμούνται για τα λεφτά στον αέρα, τους διορισμούς από τα παράθυρα, τα δανεικά, τα “χρυσά” χρόνια που πληρώθηκαν με τόκο, ήταν το ΠΑΣΟΚ.

Αν εξακολουθεί να είναι ή άλλαξε μυαλά, μένει να το δούμε…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Διαστάσεις πολέμου προπαγάνδας στην πολιτική εκμετάλλευση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ