ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΆλλο ήθος από τον Τάκη Λουκόπουλο

Άλλο ήθος από τον Τάκη Λουκόπουλο

Άλλο ήθος από τον Τάκη Λουκόπουλο

Έχουμε συνηθίσει όταν υπάρχει αλλαγή στο δημαρχιακό θώκο ο νέος δήμαρχος επισκέπτεται κάποιο δημοτικό έργο, ο πρώην δήμαρχος να βγάζει μια ανακοίνωση στην οποία λίγο – πολύ να λέει ότι ο νέος δήμαρχος δεν δικαιούται να επισκέπτεται τα δικά μου έργα.

Ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας όμως πολιτεύεται με άλλο ήθος και ύφος. Ο Τάκης Λουκόπουλος λοιπόν μαζί με δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξής του επισκέφθηκαν αρκετές από τις παιδικές χαρές που ολοκληρώνονται αυτή την περίοδο στο δήμο Ναυπακτίας και χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος»στη διάρκεια της θητείας του. Ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας και οι συνεργάτες του δεν πτοήθηκαν από το γεγονός ότι πια βρίσκονται στα έδρανα της αντιπολίτευσης και επισκέφθηκαν το έργο, στο οποίο θεωρούν –και έτσι είναι- πως έχουν συμβάλλει. Είναι σαφώς προτιμότερη μια τέτοια στάση, από το να… «απαγορεύει» η προηγούμενη δημοτική αρχή στην επόμενη να επισκεφθεί ένα έργο.

«Το 2015 βρεθήκαμε στην πολύ δύσκολη θέση να ξηλώσουμε δεκάδες παιδικές χαρές σε όλες τις κοινότητες του δήμου, μετά από εισαγγελική εντολή, διότι δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές ασφαλείας. Σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει. Με τις 15 νέες παιδικές χαρές που δημοπρατήθηκαν πριν ένα χρόνο περίπου και σήμερα ολοκληρώνονται, ο δήμος Ναυπακτίας έχει σχεδόν 50 παιδικές χαρές με πιστοποιημένα όργανα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Λουκόπουλος.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η «συλλειτουργία» που έφερε προβλήματα και στο νέο Τμήμα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr