Αλλάζει επίπεδο

Αλλάζει επίπεδο

Το χαμένο έδαφος και οι δώδεκα βαθμοί διαφοράς από την κορυφή δεν φαίνεται να προβληματίζουν τους ανθρώπους της Φλόγας Παλαιομάνινας κι όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει έναν εξόχως σημαντικό ποδοσφαιριστή στην επίθεση. Έχει συμφωνήσει και μένουν τα τυπικά με τον 27χρονο φορ  Δημήτρη Μικελάτο. Παίκτης  Γ΄ Εθνικής, πρώτος σκόρερ της Αχαϊκής, στην οποία και πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ σημειώνοντας 19 γκολ. Είναι αδελφός του Μικελάτου που αγωνίζονταν στον Ναυπακτιακό Αστέρα και εφόσον φορέσει τη φανέλα της Φλόγας, οι νεοφώτιστοι προσδοκούν να τους πάει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίος ο τρόπος που σχολιάστηκε αυτή η μεταγραφή στο «στρατόπεδο» των άλλων διεκδικητών της ανόδου, αφού άπαντες εκτιμούν πως με μια τέτοια προσθήκη η ομάδα της Παλαιομάνινας  ενισχύεται πάρα πολύ. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μικελάτος θα παίξει με την Αχαϊκή την Κυριακή και θα ενσωματωθεί στην  Φλόγα αμέσως μετά, κι ενώ θα έχει γίνει το ντέρμπυ με την Α.Ε. Μεσολογγίου.

Τροχαίο ατύχημα είχε τον Ιούλιο του 2013 ο  Μικελάτος με χτυπήματα στα πόδια κι ενώ τον δίκυκλό του κόπηκε στην μέση, σε σύγκρουση με αυτοκίνητο. Πάντως στη συνέχεια μέσα στα γήπεδα απέδειξε πως αυτό δεν τον επηρέασε καθόλου.

Ο Νίκος Κοντοπάνος, ο Χρήστος Χονδρογιάννης (τον ήθελε και ο Όμηρος) και ο Νίκος  Γιαννακάς είναι τα άλλα νέα αποκτήματα των νεοφώτιστων αυτή τη μεταγραφική περίοδο και ο Μικελάτος ήταν διακαής πόθος του Χρήστου Κουτσομπίνα.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr