ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑλλαγές στο προπονητικό team

Αλλαγές στο προπονητικό team

Στο χθεσινό φύλλο της «Σ» σας ανεφέραμε πως «για τον Μπάμπη Μιχαηλίδη υπάρχει έντονη η αίσθηση πως δεν θα συνεχίσει», όπως και για τον Γυμναστή Λάζαρο Βαρδάκη ότι η θέση του δεν είναι πλέον σίγουρη. Όντως το βραδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Μιχαηλίδη και την Παρασκευή του Βαρδάκη.

Αντικαταστάτης του πρώτου ίσως να μην υπάρξει στα πλαίσια των περικοπών στα οικονομικά για ρόστερ και προπονητή, αλλά για τη θέση του Γυμναστή υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Παύλο Γκότση(φωτο) . Άλλωστε μέλη της Διοίκησης δεν έχουν σταματήσει τις επαφές τους με τον πρώην Γυμναστή των κυανοκίτρινων, του είχαν κάνει ξανά πρόταση προ διετίας, όμως ο Γκότσης δεν ήθελε να αθετήσει το συμβόλαιό του στην Ξάνθη.
Να θυμήσουμε πως ο Γκότσης είχε έλθει στον Παναιτωλικό τον Χειμώνα του 2008 με προπονητή τον Μαραγκό και συνέχισε την επόμενη σεζόν με τον Κεχαγιά, προτιμώντας να αποχωρήσει μαζί του την άνοιξη του 2009. Από τότε έγινε άλλη μία προσπάθεια να επανέλθει, πριν πάει στην Ξάνθη, αλλά κάποια γεγονότα με την άφιξή του τον ανάγκασαν να φύγει αυθημερόν. Πάντως πέρσι είχε περάσει από την Ίντερ, όπου αποκόμησε πολλές εμπειρίες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Γκότσης είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Βαρδάκη που αποχωρόντας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση, το ιατρικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους συνεργάστηκα. Είμαι χαρούμενος που φεύγοντας πετύχαμε όλους τους στόχους μας. Τέλος, είμαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι της ιστορίας του Παναιτωλικού. Εύχομαι καλή επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων της επόμενης χρονιάς».
Οι προπονήσεις σταμάτησαν χθές για τους παίκτες του Παναιτωλικού και το ραντεβού για όσους παραμείνουν δόθηκε στα τέλη Ιουνίου. Επίσης υπάρχει μία πληροφορία πως οι κυανοκίτρινοι – που ξεκινούν την προετοιμασία το πρώτο 5μερο του Ιουλίου – θα μεταβούν στο Καρπενήσι ξανά φέτος, για το βασικό στάδιο.

Περί αποχωρήσεων

Δάρλας και  Μουμίν ήταν εξ αρχής σίγουρο πως αποχωρούν, αφού ήδη δεν υπολογίζονταν. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί ακόμα υποψήφιοι και κάποιες πληροφορίες συμπεριλαμβάνουν σ’ αυτούς τους Μελισσά, Γκόλια, Μπόγιοβιτς αλλά και τον Πόι που έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο.  Ο Τζούνιορ το έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως εξαρτάται από τον Παναιτωλικό εάν θα συνεχίσει και θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο Αγρίνιο. Οικονομικό κυρίως  το θέμα, όπως και με τον Σφακιανάκη, πάντα με την υποσημείωση ότι οι περιπτώσεις  αυτών των δύο είναι αλληλένδετες. Υπάρχει δε η σκέψη παραμονής του Μπούντιμιρ, εφόσον δεν βρεθεί καλύτερος επιθετικός στα δικά του οικονομικά δεδομένα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr