ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΆλλα θέματα προέχουν για το σύστημα υγείας

Άλλα θέματα προέχουν για το σύστημα υγείας

Άλλα θέματα προέχουν για το σύστημα υγείας

Άλλα θέματα προέχουν για το σύστημα υγείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο στο Νοσοκομείο Αγρινίου εκπρόσωποι φορέων και εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και να ζητήσουν τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων τα οποία, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας, κρίνονται από τους ίδιους επιβεβλημένα.

Η σχετική πρωτοβουλία είχε ληφθεί σε σύσκεψη φορέων που συγκάλεσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου.

Δυστυχώς στην παρούσα φάση και μετά από σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να διαμαρτύρεται κανείς για το σύστημα υγείας. Ωστόσο σε αυτή τη συγκυρία δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο με τόση έμφαση προβλήθηκε το πανό για την αποπομπή των εργολάβων και τη μονιμοποίηση των εργαζομένων σε φύλαξη και καθαριότητα.

Άλλα είναι τα θέματα που προέχουν αυτή τη στιγμή για το σύστημα υγείας. Είναι κατανοητό ότι κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ο φορολογούμενος πληρώνει για να έχει υπηρεσίες, το αν αυτές παρέχονται από συμβασιούχους ή από ιδιώτες, είναι αδιάφορο.

Σημασία έχει το κόστος να ανταποκρίνεται στο επίπεδο των υπηρεσιών. Αλλά ακόμη κι αν κάποιοι φοβούνται ότι μπορούν να μείνουν χωρίς δουλειά, να ξέρουν  ότι το κρατικιστικό πάρτυ προσλήψεων που έγινε με τις προσλήψεις σε πάσης φύσεως φορείς του Δημοσίου, με πρόσχημα την πανδημία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα συνεχιστεί.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ο φόβος των κυριών να αποκαλυφθεί η ηλικία τους στην εστίαση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr