ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑληθινή νέα γενιά στην πολιτική οι Χριστόπουλος και Θεοδωράκης

Αληθινή νέα γενιά στην πολιτική οι Χριστόπουλος και Θεοδωράκης

Αληθινή νέα γενιά στην πολιτική οι Χριστόπουλος και Θεοδωράκης

Αληθινή νέα γενιά στην πολιτική οι Χριστόπουλος και Θεοδωράκης

Όπως τους είδαμε μαζί στη ίδια θεματική ενότητα για την ψηφιακή μεταρρύθμιση της χώρας, στο 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Τριχωνίδα, τα δύο νεαρά στελέχη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (όπως μαθαίνουμε και αυριανοί υποψήφιοι) Λεωνίδας Χριστόπουλος και Γρηγόρης Θεοδωράκης, έχουν την δυνατότητα να φέρουν το καινούριο που λείπει από τα κοινά στην χώρα.

Ο πρώτος είναι ο σημερινός Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών και ο δεύτερος ήταν ο προηγούμενος Γενικός Γραμματέας Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Παρότι προερχόμενοι από αντίπαλα στρατόπεδα και παρότι και οι δύο έχουν υπάρξει πολύ κοντά στους αρχηγούς των δύο κομμάτων εξουσίας, έδειξαν ότι όχι μόνο συνεννοούνται αλλά αναγνωρίζει κιόλας ο ένας το έργο του άλλου.

Με λίγα λόγια, μπορούν να προσφέρουν και στην πολυπόθητη συνέχεια που πρέπει να έχει η δημόσια διοίκηση και το κράτος.

Φαινόταν κι από την συμπεριφορά τους, που ήταν ευγενής και ψύχραιμη, ότι κατείχαν το θέμα για την ψηφιοποίηση του κράτους, για την αρωγή στις επιχειρήσεις, για την διευκόλυνση του πολίτη.

Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο λέγεται ότι έχουν λαμπρό πολιτικό μέλλον, αφού αμφότεροι θα θέσουν εαυτούς στη λαϊκή ετυμηγορία.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε ότι τουλάχιστον ο ένας από τους δύο είναι ήδη ψηλά στη επετηρίδα για ένα υπουργείο στο κοντινό μέλλον, χωρίς κάτι τέτοιο να αποκλείεται και για τον έτερο….

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το αυτονόητο είπε ο Παπαναστασίου στο πάνελ του 4ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ