ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια της, Τάκη και Αντώνη -Νεαροί και οι τρεις τους [εικόνα]

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια της, Τάκη και Αντώνη -Νεαροί και οι τρεις τους [εικόνα]

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια της, Τάκη και Αντώνη -Νεαροί και οι τρεις τους [εικόνα]

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης αδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη που γεννήθηκε το 1939, πέθανε την Πέμπτη 8 Απριλίου του 2021, από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από το μακρινό 1964 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα δυο αδέλφια της Τάκη και Αντώνη, σε βραδινή τους έξοδο γράφοντας: Ο Τάκης Βουγιουκλάκης, είναι ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό της μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της, όπως και εκείνη υπήρξε σημαντικό στήριγμα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή και των δυο.

Εμαθε πρώτος για την αρρώστια της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Ο Τάκης Βουγιουκλάκης ήταν ο πρώτος που έμαθε ότι η Αλίκη είχε αρρωστήσει. «Ήμουν ο πρώτος που το έμαθε» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Έχετε ακούσει για Ρίχτερ 10 βαθμών; Καταστροφή! Θυμάμαι μια φορά που είχε κάτι αντιληφθεί η Αλίκη και λέει στην κοπέλα που ήταν κοντά της ‘Τώρα που θα έρθει ο Τάκης θα καταλάβουμε αν είναι καλά τα πράγματα γιατί το φαγητό τον περιμένει’. Εγώ γυρίζοντας από το ιατρικό συμβούλιο δεν κατέβαινε ούτε νερό και μου λέει η κοπέλα ‘Κύριε Τάκη το φαγητό σας’ και λέω ‘Άντε μπράβο! Κι έχω μια πείνα….’ Κι εκεί που δεν κατέβαινε ούτε νερό, το έφαγα όλο το φαγητό μου και σκούπισα το πιάτο με το ψωμί. Και γυρίζει η Αλίκη και κλείνει το μάτι στην κοπέλα, σαν να της έλεγε καλά πάμε», έχει εξομολογηθεί ο ίδιος.

Δείτε την φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα αδέρφια της:

Πηγή:iefimerida.gr
Φωτογραφία:hellasjournal.com

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr