ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑλέξης Τσίπρας: Ισχυρό μήνυμα για την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα οι αυριανές εκλογές

Αλέξης Τσίπρας: Ισχυρό μήνυμα για την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα οι αυριανές εκλογές

Αλέξης Τσίπρας: Ισχυρό μήνυμα για την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα οι αυριανές εκλογές

Το μήνυμα της πολιτικής μεταστροφής υπέρ μιας προοδευτικής πλειοψηφίας θέλησε να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε, με τελευταίο σταθμό το Αγρίνιο (13.05.22), εν όψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η αποτίμηση μετά τις επαφές  που είχε με στελέχη και φίλους του κόμματος αλλά και απλό κόσμο ήταν ιδιαίτερα θετική, όπως επεσήμανε και από το Αγρίνιο,  όπου έκανε λόγο για αλλαγή κλίματος.

Υπενθυμίζεται ότι το “παρών” στην υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο έδωσαν οι βουλευτές  Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Βαρεμένος (σ.σ. δεν θέτει υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή) και Θάνος Μωραΐτης. Στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού  βρισκόταν και ο στενός του συνεργάτης Γρηγόρης Θεοδωράκης ο οποίος τον είχε συνοδεύσει νωρίτερα στην Άρτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Θεοδωράκης πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Σήμερα σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι αυριανή διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα στείλει ισχυρό μήνυμα για την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.

Απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στους προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες, όλους όσοι ενστερνίζονται τις διακηρυκτικές αρχές του κόμματος. «Έχει τη δυνατότητα ο κάθε πολίτης να έρθει στις διαδικασίες μας και να στείλει ένα μήνυμα όχι μόνο για την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και για το πολιτικό σκηνικό που πρέπει να αλλάξει», υπογράμμισε.

Τόνισε ότι δεν καλεί τους πολίτες να έρθουν απλά να ρίξουν μια ψήφο και να φύγουν, σημειώνοντας ότι τα μέλη που εγγράφονται θα έχουν ενεργή συμμετοχή και σε άλλες κρίσιμες αποφάσεις το επόμενο διάστημα, όπως στην περίπτωση εκλογών όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν με ποιον και με ποιο πρόγραμμα θα μπει το κόμμα σε μια συνεργασία.

Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Αιτωλοακαρνανία:

 

Πύργος: Έρχονται προσαγωγές μετά το βίντεο με το bullying στον εξαφανισμένο Θύμιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr