ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑλέξης Κούγιας: “Το πάθος μου ήταν να κάνω ωραία σπίτια, δυστυχώς χάλασε η οικογένειά μας νωρίς”

Αλέξης Κούγιας: “Το πάθος μου ήταν να κάνω ωραία σπίτια, δυστυχώς χάλασε η οικογένειά μας νωρίς”

Αλέξης Κούγιας: “Το πάθος μου ήταν να κάνω ωραία σπίτια, δυστυχώς χάλασε η οικογένειά μας νωρίς”

“Εύχομαι τα παιδιά μου να μπορέσουν να τα συντηρήσουν, να έχουν τη φιλεργατικότητα που έχω εγώ και να είναι ευτυχισμένα”.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την Εύη Βατίδου, αλλά και τις δηλώσεις για τα σπίτια του.

«Ήταν εύκολο αυτό για εμένα. Το πάθος μου ήταν πάντοτε να κάνω ωραία σπίτια, να μπορώ να φιλοξενώ εκεί τους φίλους μου και τα παιδιά μου να καλούν τους φίλους τους. Δυστυχώς χάλασε η οικογένειά μας πολύ νωρίς αλλά και πάλι τα παιδιά μου ήταν εκεί πάντοτε και ήταν πολύ ευχάριστο για εμένα. Εύχομαι τα παιδιά μου να μπορέσουν να τα συντηρήσουν, να έχουν τη φιλεργατικότητα που έχω εγώ και να είναι ευτυχισμένα. Γιατί είναι πολύ ωραίο να βρίσκεις από τον πατέρα ή τη μητέρα σου πράγματα που χρειάζεται μία ζωή ολόκληρη για να τα αποκτήσεις», είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τα ακίνητά του.

Σχετικά με την Εύη Βατίδου και τις δηλώσεις της, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Δεν κάνω σχόλιο γι’ αυτά που λέει η πρώην σύζυγός μου. Τα σημαντικά μου σπίτια τα έχω αποκτήσει τουλάχιστον 10 χρόνια πριν παντρευτώ την πρώην σύζυγό μου. Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τις δηλώσεις της. Την αγαπάμε, της συμπαραστεκόμαστε κι εγώ και τα παιδιά μου και θα ήθελα αυτά που λέει η πρώην σύζυγός μου να αντιμετωπίζονται, με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από εμένα και τα παιδιά μου».

«Είναι πολύ ισχυρή η κοινότητα των ομοφυλοφίλων, και μέσα στην κυβέρνηση, επιβάλλει πράγματα. Αυτά θα μπορούσαν να λυθούν και με ένα σύμφωνο συμβίωσης, τα παιδιά τα ρώτησαν αν θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον;», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ