ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαLifestyleΆλεκ Μπάλντουιν: Το FBI επιβεβαιώνει ότι ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη και έπεσε νεκρή η Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν: Το FBI επιβεβαιώνει ότι ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη και έπεσε νεκρή η Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν: Το FBI επιβεβαιώνει ότι ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη και έπεσε νεκρή η Χάτσινς

Έκθεση του FBI διαπίστωσε ότι ο γνωστός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, τράβηξε τη σκανδάλη και έριξε τη μοιραία σφαίρα στο πλατό του φιλμ «Rust». Η ομοσπονδιακή υπηρεσία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ηθοποιός πυροβόλησε στα γυρίσματα της ταινίας, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την κινηματογραφίστρια Αλίνα Χάτσινς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του FBI, που έλαβε το δίκτυο ABC News, το όπλο που εξαπέλυσε τη θανατηφόρα σφαίρα στη βολή της 21ης Οκτωβρίου στα γυρίσματα στο Νέο Μεξικό «δεν θα μπορούσε να πυροδοτηθεί, αν κάποιος δεν τραβούσε τη σκανδάλη».

Σε μια συνέντευξη με τον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μπάλντουιν επέμεινε ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη.

«Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ. Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μία σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα», σύμφωνα με τον ηθοποιό.

Πηγή: ethnos.gr

Νία Βαρντάλος: Γλέντι αλά ελληνικά στην Πάρο για την ηθοποιό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ