ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑλά καρτ ευαισθησίες από ανθρώπους με ατζέντα

Αλά καρτ ευαισθησίες από ανθρώπους με ατζέντα

Αλά καρτ ευαισθησίες από ανθρώπους με ατζέντα

Την προηγούμενη μέρα στην Ελλάδα μαθεύτηκαν τρία διαφορετικά συμβάντα, το ένα έκανε θραύση στα “τρεντς” των κοινωνικών δικτύων, τα άλλα δύο πέρασαν “άβρεχα”.

Το ένα ήταν ότι ο Άδωνις Γεωργίαδης είπε “ποιος θυμάται πλέον τα Τέμπη”. Ακολούθησε ορυμαγδός, δύο εφημερίδες τον περιέγραψαν ως Γεωργι-Άδη και το 95% των…σχολιαστών εξέφρασε την οργή του.

Ο ίδιος κάτι προσπάθησε να απαντήσει όπως τα ακριβή λόγια του μαζί με “ειλικρινή συλλυπητήρια”. “Είπα ότι ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη”, εξήγησε αλλά καλύτερα θα ήταν να μην εξηγούσε τίποτε. Διότι για πολλοστή φορά δεν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να σχολιάζει τα πάντα και τους πάντες με το ύφος του άνετου.

Αντίθετα από τα παραπάνω, μια 23χρονη την οποία κακοποιούσαν συστηματικά η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της, είχε μείνει 5 φορές έγκυος γιατί την εξέδιδαν, την έσπρωχναν μπροστά από αυτοκίνητα για να πάρουν αποζημίωση και ξυλοκοπούσαν τα ανήλικα παιδιά της συστηματικά αλλά τα δίκτυα… κουφότοπος!

Η γυναίκα πέθανε- όχι τώρα αλλά πολύ καιρό πριν- κι ενώ ο πατέρας της(ο οποίος έχει επίσης τι8ς δικές του ευθύνες) φώναζε από την πρώτη στιγμή κι έδειχνε τους φταίχτες.

Καμία δημοσιότητα, καμία πορεία, κανένα πανό για την γυναικτοκτονία αυτή από τους επαγγελματίες ευαίσθητους!

Το ίδιο και στην τρίτη περίπτωση: ένας ρομά άντρας αρραβωνιάστηκε την 13χρονη κόρη της συμβίας του, αφού πρώτα την εκμεταλλεύτηκε για καιρό(!) κι ενώ ζούσαν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. “Του άρεσε, κι εκείνης της άρεσε, δεν ήξεραν ότι είναι κακό, εμάς τα κορίτσια παντρεύονται νωρίς”, είπε το τρίτο ρομά πρόσωπο, η κυρία συμβία…

Ούτε εδώ οι γυναικείες οργανώσεις είπαν κάτι, ούτε εδώ έγινε κάποια εκδήλωση. Φαίνεται οι ευαίσθητοι σε τούτη την χώρα δεν είναι πάντα ευαίσθητοι.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Λογικό ήταν να φύγει από τους πρώτους ο Σταθάκης

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ