ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΔήμος Ακτίου – Βόνιτσας: Αναβάθμιση του υδάτινου συστήματος της Λιμνοθάλασσας Μυρταρίου

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας: Αναβάθμιση του υδάτινου συστήματος της Λιμνοθάλασσας Μυρταρίου

Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας: Αναβάθμιση του υδάτινου συστήματος της Λιμνοθάλασσας Μυρταρίου

Άλλο ένα επίτευγμα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί ,η ένταξη του έργου «Αναβάθμιση του υδάτινου συστήματος της Λιμνοθάλασσας Μυρταρίου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας »,στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020».

Το έργο θα διενεργηθεί μετά από συνεργασία με τοΥπουργείο  Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων στο πρόγραμμα  «Έργα Αναβάθμισης Υδάτινου Συστήματος Λιμνοθάλασσας Μυρταρίου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» με κωδικό ΟΠΣ: 5131887, στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Προώθηση της περιβαλλοντικά βιώσιμης, αποδοτικής ως προς τη χρήση των πόρων, καινοτόμου, ανταγωνιστικής και βασιζόμενης στη γνώση αλιείας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020».

Φορέας Συντήρησης και Λειτουργίας του έργου είναι ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας.

Το συγκεκριμένο έργο σε συνδυασμό με τα έργα: Κατασκευή της πεζογέφυρας , Αγίας Παρασκευής και της  ανάπλασης υπάρχουσας επιχωμάτωσης , η οποία εκτείνεται από το δυτικό άκρο του αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών αναψυχής μέχρι το λιμανάκι της Χώρας στη Βόνιτσα του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας , παράλληλα με την ακτή έως και το Ενετικό Κάστρο της πόλης και τον βιολογικό στο ποτάμι,θα συμβάλλουν στην ανάδειξη του φυσικού κάλους της περιοχής και στην τουριστική ανάπτυξη ,συνάμα με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Μέριμνά μας, λοιπόν η υλοποίηση έργων , που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών μας, καθώς η  αδιατάραχτη λειτουργία του περιβάλλοντος είναι αναγκαία όχι μόνο για την επιβίωση των ανθρώπων αλλά και για την καλή ποιότητα ζωής τους.

Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε, κατακτώντας έργα, τα οποία υποσχεθήκαμε. Έργα , τα οποία υλοποιήθηκαν και θα υλοποιηθούν, παρά τα εμπόδια που μας τέθηκαν. Εμπόδια που πολλοί δεν καταλαβαίνουν, ότι έχουν ως αντίκτυπο τους Δημότες και όχι τη Δημοτική Αρχή.

Λευκάδα: Δύο νεαροί διακινούσαν κάνναβη, ο ένας ανήλικος!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ