ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑκόμη τα αγνοούν στην Αθήνα τα προβλήματα του Αγρινίου με την Ανώτατη Παιδεία!

Ακόμη τα αγνοούν στην Αθήνα τα προβλήματα του Αγρινίου με την Ανώτατη Παιδεία!

Ακόμη τα αγνοούν στην Αθήνα τα προβλήματα του Αγρινίου με την Ανώτατη Παιδεία!

Ακόμη τα αγνοούν στην Αθήνα τα προβλήματα του Αγρινίου με την Ανώτατη Παιδεία!

Φιλοξενούμενος ήταν σήμερα σε κεντρικό αθηναϊκό ραδιόφωνο ο πρύτανης του Πανεπιστημίου της Πάτρας κ. Χρήστος Μπούρας, συγκεκριμένα στον Σκάι και την εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε.

Αν και δεν είχε μεγάλη διάρκεια η σύνδεση, πρόλαβαν να συζητήσουν αρκετά θέματα, με έμφαση στο… “όραμα” του πρυτάνεως σχετικά με το Πανεπιστήμιό του!

Μαντέψτε για ποιο πράγμα δεν συζήτησαν, για ποιο θέμα δεν είχε καν ενημέρωση ή πιο πράγμα δεν θεώρησε άξιο αναφοράς ο οικοδεσπότης…

Το πως το μόνο πανεπιστήμιο που έκλεισε έδρευε στο Αγρίνιο, το πως μια πόλη αυτού του μεγέθους είναι η μόνη που έχει απομείνει φέτος με ένα τμήμα, πως ακόμη και τώρα έχασε ένα τμήμα κι ένα άλλο συγχωνεύτηκε σε τμήμα Γεωργίας την ώρα που στο Μεσολόγγι έγινε τμήμα Γεωπονίας και μάλιστα πενταετούς φοίτησης!

Όχι, για όλα τα παραπάνω δεν υπήρχε αναφορά παρότι αρκετοί ειδοποιήθηκαν να υποβάλλον ηλεκτρονικά τις ερωτήσεις τους! Αυτό πράξαμε κι εμείς αλλά, φευ, δεν είδαμε καμιά ανταπόκριση.

Τα έχουμε ξαναπεί, ειδικά σε αυτό το θέμα, το Αγρίνιο “κείται μακράν”. Και είναι αποτυχία όλων μας ότι μας αγνοούν σαν να μην υπάρχουμε, με βασικό επιχείρημα ότι “έχει παραγίνει το κακό με τις σχολές παντού”.

Το “παντού”, περιέργως, αφορά μόνο στο Αγρίνιο!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο μεγάλος φόβος στο Μεσολόγγι βλέποντας να μην προχωρούν οι προσλήψεις

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ