ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΆκης Σκέρτσος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αδίστακτος, αναρωτιέμαι αν μπορεί να πει τα ίδια στην Μάγδα Φύσσα

Άκης Σκέρτσος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αδίστακτος, αναρωτιέμαι αν μπορεί να πει τα ίδια στην Μάγδα Φύσσα

Άκης Σκέρτσος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αδίστακτος, αναρωτιέμαι αν μπορεί να πει τα ίδια στην Μάγδα Φύσσα

Επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, σχετικά με το «άνοιγμα» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε όσους ψήφισαν στο παρελθόν την Χρυσή Αυγή.

Ο Άκης Σκέρτσος χαρακτήρισε «καιροσκόπο και αδίστακτο» τον Αλέξη Τσίπρα, και αναρωτήθηκε εάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πει τα ίδια κοιτάζοντας στα μάτια τη μητέρα του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή Παύλου Φύσσα.

«Είναι ένας καιροσκόπος και αδίστακτος πολιτικός. Αναρωτιέμαι αν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη μάνα του Παύλου Φύσσα και να πει τα ίδια» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε μεταξύ άλλων επίσης ότι «οι μάσκες έχουν πέσει και έφτασε είπε στο σημείο να μιλήσει για μια βραχύβια κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Είπε δηλαδή ότι είναι ανοικτός σε οποιοδήποτε τυχοδιωτικό σχέδιο διακυβέρνησης για να μείνει στην καρέκλα του. Τον ενδιαφέρει μόνο η εξουσία και αν το επιτρέψουν οι αριθμοί δεν θα διστάσει να βάλει τη χώρα σε περιπέτειες. Η κυβέρνηση ειδικού σκοπού θα ασχοληθεί μόνο με το να βάλει φυλακή το Μητσοτάκη και δεν θα ασχοληθεί με άλλα θέματα», τόνισε.

«Ο κ. Τσίπρας προτείνει στους πολίτες να φρενάρουν τις ζωές τους για να μην πέσει από την καρέκλα του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Στις 20:30 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση – Τι ώρα θα γνωρίζουμε για το 80% της επικράτειας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ