ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΑκάθεκτοι οι τρεις, προπονητή η Φλόγα

Ακάθεκτοι οι τρεις, προπονητή η Φλόγα

Η 3η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας επιφύλασσε εύκολη νίκη της Α.Ε. Μεσολογγίου στο ντέρμπυ με την Παλαιομάνινα, νίκη του Ομήρου μέσα στο Καινούριο και τρίποντο με ανατροπή για τον Ναυπακτιακό επί του Προμηθέα. Η ήττα της Φλόγας στο Μεσολόγγι σηματοδότησε άμεσες εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία, καθώς σήμανε τέλος εποχής για τον Ανδρέα Κονδύλη που οδήγησε την ομάδα από την 3η σττη μεγάλη Κατηγορία και τον διαδέχθηκε ο Νίκος Μιμηγιάννης. Ο νέος τεχνικός των νεοφώτιστων πριν 10 μέρες είχε αποχωρήσει από τον πάγκο του Καινουρίου και συνεχίζει ως βοηθός του ο Θωμάς Καρτσακλής.

Στα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει η επιβλητική νίκη του Δοκιμίου επί της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και ο Απόλλων είναι η πιο παραγωγική  μέχρι τώρα ομάδα με 10 γκολ σε τρία ματς. Μεγάλη η νίκη για το Παναιττώλιο στην έδρα του Αντιρρίου, σε ματς όπου οι ερυθρόλευκοι «πέταγαν φωτιές». Το πρώτο γκολ του Αγγελοκάστρου στάθηκε ικανό να αποφέρει και την πρώτη του νίκη, μάλιστα μέσα στο Θέρμο, ενώ η Σταμνά έστω και δύσκολα κατέβαλε την αντίσταση του Άρη Αιτωλικού και έφτασε στους πρώτους της βαθμούς.

 

Πλέον η βαθμολογία έχει ως εξής: ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 9, ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 9, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 9, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ  7, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 5, ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 4, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ 3, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 3, Ν.  ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 3, ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 3, ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ 3, ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 3, ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 0, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 0.

 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ν. ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ –ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 0-1
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 4-1
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ 2-1
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ 3-0
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 0-1

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr