ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΑκαρνάν: Δοκιμές ποδοσφαιριστριών για την στελέχωση της Ακαδημίας

Ακαρνάν: Δοκιμές ποδοσφαιριστριών για την στελέχωση της Ακαδημίας

Ακαρνάν: Δοκιμές ποδοσφαιριστριών για την στελέχωση της Ακαδημίας

Η Ακαδημία Ακαρνάν ανακοινώνει πως θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστριών για την στελέχωση της Ακαδημίας.

Συγκεκριμένα:

Είθισται να λέμε ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι ότι καλύτερο για τους νέους ανθρώπους. Ιδιάιτερα όταν αυτή γίνεται με οργανωμένο τρόπο και κάτω από την επίβλεψη ανθρώπων που έχουν την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση.

Το ποδόσφαιρο αναμφίβολα, αποτελεί τον κορυφαίο τρόπο διασκέδασης και εκτόνωσης της ενέργειας που κρύβει μέσα του κάθε παιδί. Αν αυτό συντελείται μέσα σε ένα άρτιο οργανωμένο περιβάλλον, τότε μπορούμε να μιλάμε για την κορυφαία επιλογή ενός γονέα για το παιδί του.

Η Ακαδημία Ακαρνάν Αγρινίου που βρίσκεται στην πάροδο της Αγίας Βαρβάρας στο Αγρίνιο δίνει την δυνατότητα σε νέα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, και ανακοινώνει πως θα προχωρήσει στην Ακαδημία ποδοσφαίρου για κορίτσια.

Η Ακαδημία Ακαρνάν ανακοινώνει ότι θα γίνουν δοκιμές ποδοσφαιρίστριων με στόχο την στελέχωση της Ακαδημίας. Στις δοκιμές θα μπορούν να συμμετάσχουν κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2007 έως το 2012, τα οποία θα χωρίζονται σε δύο ηλικιακές κατηγορίες.

Οι δοκιμές θα γίνονται στο ιδιόκτητο χώρο της Ακαδημίας Ακαρνάν , την Πέμπτη και Παρασκευή 8 και 9 Σεπτεμβρίου (7-8 το απόγευμα).

Περισσότερες πληροφορίες στην υπεύθυνη της Ακαδημίας  Κωνσταντίνα Προύντζου ( κιν. 6977 573989)

Ξεκίνησαν οι υποβολές συμμετοχών για το 3ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ