ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΗ Ακαδημία Αθηνών βράβευσε το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου για το έργο του

Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου για το έργο του

Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου για το έργο του

Η απονομή του «Βραβείου της Ακαδημίας Αθηνών στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου για το πολύτιμο φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο», ανακοινώθηκε κατά τη χθεσινή πανηγυρική συνεδρία της.

Η διάκριση αυτή αποτελεί, μια ακόμη αναγνώριση του πολυδιάστατου κοινωνικού έργου που επιτελείται από το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου. Ενός έργου που αντανακλά στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς στη δομή φιλοξενούνται ηλικιωμένοι όχι μόνο από το Μεσολόγγι.

«Το «Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών» είναι για εμάς, μια αναγνώριση της συστηματικής και μεθοδικής προσπάθειας που καταβάλουμε, ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μας.

Έρχεται, μάλιστα, σε μια χρονική στιγμή που με τις προσπάθειές μας καταφέραμε, να ξεπεράσουμε, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, τις δυσκολίες και τους κινδύνους της πανδημίας.

Απευθύνοντας τις θερμές μας ευχαριστίες στα μέλη της Ολομέλειας της Ακαδημίας Αθηνών για την έμπρακτη, εκ μέρους τους, αναγνώριση του έργου μας θέλουμε να τονίσουμε, ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Για εμάς κύριος προσανατολισμός μας είναι η προάσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.» αναφέρεται σε ανακοίνωση της διεύθυνσης του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου, με αφορμή την ανακοίνωση της βράβευσης του ιδρύματος, από την Ακαδημία Αθηνών.

Η απονομή του βραβείου θα γίνει σε ειδική ανοιχτή εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, λόγω της πανδημίας.

Κλοπή από θυρίδες στο Ψυχικό: Ο ιδρώτας και η μεγάλη τσάντα λάπτοπ «έκαψαν» τον Βασίλη Γκουρούση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr