ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑιτωλοακαρνανία: Το πρόγραμμα των περιοδειών των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

Αιτωλοακαρνανία: Το πρόγραμμα των περιοδειών των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

Αιτωλοακαρνανία: Το πρόγραμμα των περιοδειών των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

Σε χώρους δουλειάς, χωριά και γειτονιές περιοδεύουν καθημερινά κλιμάκια του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, καλώντας σε ενίσχυση του Κόμματος για να δυναμώσουν οι αγώνες, απέναντι στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΗ

10:00 πμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Μεσολογγίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα χαιρετήσει ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και η Βάνα Πατρινού, υποψήφια Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

11:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Ναυπάκτου.

7:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στα χωριά Μυρτιά και Αγία Σοφία του Θέρμου.

7:30 μμ, ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Κονοπίνα, Αετός και Κομπωτή.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας, στην πλατείας της πόλης. Θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΗ

6:45 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με εργαζόμενους στο εργοτάξιο του Δήμου Μεσολογγίου.

7:15 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στη ΔΕΥΑΜ.

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

10:00 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά Αμφιλοχίας.

1:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα έχει συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων του Δήμου.

2:30 μμ, ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης «Κορπή», στο Μοναστηράκι Βόνιτσας.

6:30 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, θα περιοδεύσει στα καταστήματα εστίασης στην Ερυθραία Αγίου Κωνσταντίνου, στο Αγρίνιο.

6:30 μμ, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

5:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα συναντηθεί με ψαράδες της περιοχής, στο Μεσολόγγι.

7:30 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Στράτου και Λεπενού.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Αιτωλικού-Οινιαδών, στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού. Θα χαιρετήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

12:00 μ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Αφοί Τσουνάκα», στην Πάλαιρο.

2:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα παρευρεθεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους στις επιχειρήσεις «GAEA» και «Μεταλοπλαστική».

6:30 μμ, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

7:30 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Καλύβια και Αγγελόκαστρο.

8:30 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην καφετέρια «APALLOU», στο Παναιτώλιο.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ακτίου-Βόνιτσας, στο λιμάνι της Βόνιτσας. Θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΗ

11:00 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας.

6:30 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, θα περιοδεύσει στα καταστήματα εστίασης και στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Αγρίνιο.

6:30 μμ, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

7:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Ευθυμίου», στην Παραβόλα.

7:30 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Κλεισορρεύματα και Λυσιμαχεία.

7:30 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά, Στρογγυλοβούνι, Παλαιομάνινα.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ναυπάκτου, στο λιμάνι της πόλης. Θα χαιρετήσει ο Κώστας Σιέττος, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου της Νάπολης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΗ

7:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή Πεταλούδα στο Αγρίνιο.

7:00 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Πετροχώρι, Ανάλειψη, Κόφτρα και Αβαρίκος του Θέρμου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Θέρμου.

11:00 πμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στο Μύτικα.

11:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Θέρμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θέρμου. Θα χαιρετήσει ο Λάκης Μπουγάς, υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

11:00 πμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αι Γιάννη-Ριγανά στο Αγρίνιο.

7:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αγίου Χροστοφόρου στο Αγρίνιο.

Έρχονται οι μπαταρίες – Πάνω από 1.000 MW ισχύος οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην Αιτωλοακαρνανία

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ