Αιτωλοακαρνανία: Συνεχίζεται το γαϊτανάκι της βίας στο σπίτι...

Μην ξεχνάμε ότι το Αγρίνιο ήταν από τις πρώτες πόλεις που φτιάχτηκε ειδικό γραφείο στην Αστυνομική Διεύθυνση για ενδοοικογενειακή βία

Αιτωλοακαρνανία: Συνεχίζεται το γαϊτανάκι της βίας στο σπίτι...

Σε σχεδόν καθημερινή βάση, συνεχίζονται οι συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, σε σημείο που πλέον έχουμε προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον!

Μεγάλα ειδησεογραφικά συγκροτήματα του κέντρου προφανώς έχουν πάρει χαμπάρι πως κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωσή μας.

Οπότε αρχίζουν να ανεβάζουν τις συλλήψεις και γενικότερα την... ωραία μας ατμόσφαιρα, σε θέσεις όπου θα προκληθεί μεγαλύτερη διάδραση.

Το τελευταίο 24ωρο μόνο, συνελήφθησαν σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ένας 14χρονος, τον οποίο κατήγγειλαν οι γονείς του, αναφέροντας ότι τους προκάλεσε σωματικές βλάβες, τους εξύβρισε και τους απείλησε!

Στην Ναύπακτο ένας άνδρας συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλε σε βάρος του ο αδελφός του για απειλή, ενώ ο κατηγορούμενος παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο φοβούμενος ότι θα το χρησιμοποιήσει εναντίον του και στην Αμφιλοχία ένας άνδρας και μία γυναίκα αλληλομηνύθηκαν... συζυγικά καταγγέλλοντας πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση!

Στο... κυρίαρχο σε τέτοια θέματα Αγρίνιο (που είναι, άλλωστε, και η μισή ενδοχώρα του πάλαι ποτέ νομού) πιάστηκε γιατί τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, για απειλή μέσω τηλεφώνου, ενώ ένας ακόμη καταγγέλθηκε από την πρώην σύντροφό του ότι της προκάλεσε τρόμο και ανησυχία επειδή την παρακολουθεί!

Έχουμε αναρωτηθεί και στο παρελθόν μήπως γίνεται υπερ-έκθεση της κατάστασης στα τοπικά ΜΜΕ και από εκεί το παίρνουν και τα κεντρικά και μας εκθέτουν...

Η πολιτική όμως είναι ίδια σε όλη την χώρα και οι οδηγίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι στην Αστυνομία "κάντε συλλήψεις και ανακοινώστε γενικότερα τις ενέργειές σας".

Μην ξεχνάμε ότι το Αγρίνιο ήταν από τις πρώτες πόλεις που φτιάχτηκε ειδικό γραφείο στην Αστυνομική Διεύθυνση για ενδοοικογενειακή βία. Άρα, κάποιοι παράγοντες είχαν ήδη δει ότι υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

Για να μην τα πολυλογούμε, λέτε να κάνουμε σε κάτι τόσο λάθος...πρωταθλητισμό;

Εφημερίδα "Συνείδηση" 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στ' αλήθεια τα είχαν με τον Πολάκη, αλλά τα χάλασαν...

Όταν στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη (...) ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο Παύλος Πολάκης (...) όλοι ήξεραν ότι θα γινόταν του Κουτρούλη ο... γάμος!