ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑιτωλοακαρνανία: Στις επάλξεις οι συνταξιούχοι ΙΚΑ – Οι δράσεις και το διεκδικητικό τους πλαίσιο

Αιτωλοακαρνανία: Στις επάλξεις οι συνταξιούχοι ΙΚΑ – Οι δράσεις και το διεκδικητικό τους πλαίσιο

Αιτωλοακαρνανία: Στις επάλξεις οι συνταξιούχοι ΙΚΑ – Οι δράσεις και το διεκδικητικό τους πλαίσιο

Γενναίες και άμεσες αυξήσεις ζητούν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ. Το σωματείο τους στην Αιτωλοακαρνανία οργανώνει τη δράση του και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδιkή συγκέντρωση του Ιουνίου.

Συνεδρίασε την Τρίτη (24.05.22) στο Αγρίνιο, στο Εργατικό Κέντρο, με διευρυμένη σύνθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Αιτωλoακαρνανίας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, οι Διοικούσες επιτροπές των Παραρτημάτων από την Αμφιλοχία, το Μεσολόγγι, τη Ναύπακτο και τον Αστακό καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του Ι.Κ.Α., συνάδελφος Παναγιώτης Πάλμος.

Μετά την εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου, Γιώργου Δημητρουλή, τις τοποθετήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των προσκεκλημένων, το συμβούλιο αποφάσισε τα παρακάτω :

• Να συνδιοργανώσει με τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά Σωματεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα του Νομού και σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες μας, περιφερειακή σύσκεψη ενημέρωσης στο Αγρίνιο την Τρίτη 07-06-2022 ώρα 10:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο .

• Να οργανώσει συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων του Νομού στο Αγρίνιο στα μέσα Ιούνη.

• Να πάρει μέρος στην πανελλαδική συγκέντρωση διεκδίκησης των συνταξιούχων στην Αθήνα την Παρασκευή 24-06-2022 ώρα 11:00 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος .

Το Σωματείο καλεί τα μέλη του και τους συνταξιούχους της Αιτωλοακαρνανίας να πάρουν μέρος μαζικά στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα , με κύριο αίτημα την άμεση και γενναία αύξηση των συντάξεων και τη λήψη γρήγορων και συγκεκριμένων μέτρων κατά της ακρίβειας .

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Επεισόδιο ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου και τη Λένα Δροσάκη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ