ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑιτωλοακαρνανία: Πασχαλινές λαμπάδες, τσουρέκια και ευχές από την Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. (εικόνες)

Αιτωλοακαρνανία: Πασχαλινές λαμπάδες, τσουρέκια και ευχές από την Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. (εικόνες)

Αιτωλοακαρνανία: Πασχαλινές λαμπάδες, τσουρέκια και ευχές από την Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. (εικόνες)

Η Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας ενόψει Πάσχα προσέφερε ως δώρο λαμπάδες και τσουρέκια  στα παιδιά σε Ειδικά Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του νομού.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν έχει ως εξής:

Ένα όμορφο ταξίδι μετά από τέσσερες μέρες ολοκληρώθηκε…

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, ως Δ.Ε.Ε.Π.  Ν.Δ. Αιτωλ/νίας μαζί με τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο επισκεφτήκαμε τα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του νομού μας προσφέροντας το ελάχιστο δώρο από μία λαμπάδα και ένα τσουρέκι στα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα  παίρνοντας  δύναμη και χαρά από τον ενθουσιασμό και τα αθώα χαμόγελα που αντικρίσαμε.

Ευχαριστούμε επίσης και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κα Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού που με αγάπη και μεράκι έφτιαξε τις λαμπάδες.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Ευλογημένο Πάσχα με Υγεία – Αγάπη – Ειρήνη!

Αιτωλοακαρνανία: Πασχαλινές λαμπάδες, τσουρέκια και ευχές από την Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. (εικόνες) Αιτωλοακαρνανία: Πασχαλινές λαμπάδες, τσουρέκια και ευχές από την Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. (εικόνες) Αιτωλοακαρνανία: Πασχαλινές λαμπάδες, τσουρέκια και ευχές από την Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. (εικόνες) Αιτωλοακαρνανία: Πασχαλινές λαμπάδες, τσουρέκια και ευχές από την Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. (εικόνες) Αιτωλοακαρνανία: Πασχαλινές λαμπάδες, τσουρέκια και ευχές από την Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. (εικόνες)

Ο καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Σώκος στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →