ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑιτωλοακαρνανία: Οι επιτυχόντες μαθητές σε διαγωνισμό μαθηματικών

Αιτωλοακαρνανία: Οι επιτυχόντες μαθητές σε διαγωνισμό μαθηματικών

Αιτωλοακαρνανία: Οι επιτυχόντες μαθητές σε διαγωνισμό μαθηματικών

Τους επιτυχόντες μαθητές στο διαγωνισμό μαθηματικών “Ο Θαλής” ανακοίνωσε το τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Το παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.)  Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει τους επιτυχόντες Μαθητές του 82ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» και τους εύχεται να συνεχίσουν τις διακρίσεις κάνοντας τον τόπο περήφανο.

Επισημαίνεται ότι λόγω των δύσκολων συνθηκών για τη διενέργεια εξετάσεων εξαιτίας της πανδημίας, ο διαγωνισμός «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για τη φετινή χρονιά με απόφαση του ΔΣ της ΕΜΕ ματαιώθηκε.

Οι παρακάτω μαθητές προκρίνονται για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00, ειδικά για φέτος στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν

Από τα αποτελέσματα του «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» θα επιλεγούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Δήμος Αγρινίου – πληγέντες COVID-19: Παρατείνεται η ρύθμιση οφειλών σε έως και 100 δόσεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ