ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑιτωλοακαρνανία: Κάλεσμα συνταξιούχων ΙΚΑ στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς

Αιτωλοακαρνανία: Κάλεσμα συνταξιούχων ΙΚΑ στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς

Αιτωλοακαρνανία: Κάλεσμα συνταξιούχων ΙΚΑ στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο την Πρωτομαγιά.

Οι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 10 στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου και για τις 10:30 στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου και στην πλατεία Κεφαλοβρύσου στη Ναύπακτο, την Κυριακή 1η του Μάη.

«Τιμάμε τη φετινή Πρωτομαγιά μαζικά, ταξικά, αγωνιστικά. Η 1η Μάη είναι μέρα σύμβολο για το δίκιο της τάξης μας, μέρα σύμβολο στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Τιμούμε τους αγώνες της εργατικής τάξης, τις αιματηρές θυσίες χιλιάδων εργατών, στο δρόμο της απελευθέρωσης από τα δεσμά της εκμετάλλευσης», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά στην ανάγκη απεμπλοκής της χώρας μας από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Ο λαός μας πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει μεγάλο τίμημα, με μειώσεις συντάξεων, μισθών, με σκληρή φορολογία, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, για να αυξηθεί η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Δεν πρέπει να πληρώσει με νέες περιπέτειες τα κέρδη τους», σημειώνει ακόμα το Σωματείο Συνταξιούχων.

Ολόκληρο το κείμενο με τα αιτήματα:

Πρωτομαγιά συνταξιούχοι ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανία

Εκλογές Γαλλία: Ο Μακρόν νίκησε ξανά αλλά το ποσοστό της Λεπέν δείχνει ότι η Γαλλία διχάζεται όλο και περισσότερο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr