ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΑιτωλικό – Ιωάννης Αναγνωστόπουλος: O ιερέας του Ευηνοχωρίου και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο (ΦΩΤΟ)

Αιτωλικό – Ιωάννης Αναγνωστόπουλος: O ιερέας του Ευηνοχωρίου και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο (ΦΩΤΟ)

Αιτωλικό – Ιωάννης Αναγνωστόπουλος: O ιερέας του Ευηνοχωρίου και η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο (ΦΩΤΟ)

Για τον ιερέα του Ευηνοχωρίου και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο κάνει λόγο ο Ιωάννης Αναγνωστόπουλος Γενικός Ιατρός του Κ.Υ. Αιτωλικού.

«Σε αυτές τις δύσκολες εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται φωτεινά παραδείγματα ήθους, εντιμότητας, καλοσύνης, αξιοπρέπειας, στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και πράξεων έκφρασης των Λόγων του Θεού.
Όλα αυτά χαρακτηρίζουν τον Πατέρα Δημήτριο Ζήση, που είναι ιερέας στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου και με αγάπη, φροντίδα και πνεύμα αλληλεγγύης αγκαλιάζει τα Ποίμνιά του προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.
Βαθύτατα θρησκευόμενος και με αγάπη στον Κύριο συνδυάζει την θρησκεία με την επιστήμη και προσκαλεί να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμά του και να εμβολιαστούν ώστε να είναι ασφαλείς.
Είμαι περήφανος που έχω την δυνατότητα να εκκλησιάζομαι στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου κάτω από την Σκέπη του Κυρίου και του Πατέρα Δημητρίου.

 

Ιωάννης Αναγνωστόπουλος
Γενικός Ιατρός
Επιστημονικά Υπεύθυνος ΠΕΔΥ – ΚΥ Αιτωλικού»

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr