ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑιτωλοακαρνάνες ξενοδόχοι: Να γίνει ο νομός τουριστικός προορισμός (βίντεο)

Αιτωλοακαρνάνες ξενοδόχοι: Να γίνει ο νομός τουριστικός προορισμός (βίντεο)

Αιτωλοακαρνάνες ξενοδόχοι: Να γίνει ο νομός τουριστικός προορισμός (βίντεο)

“Η Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας είναι ένας φορέας που σχετίζεται άμεσα με κάθε προσπάθεια που αναφέρεται στην τουριστική ανάπτυξη του Νομού” τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Τσάρκος στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που έδωσε απόψε Πέμπτη 09/11/23 το ΔΣ της Ένωσης σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου.

Βασικοί στόχοι της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας είναι η διατήρηση, η μελέτη και η ανάπτυξη των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, αλλά και η προώθηση της Αιτωλοακαρνανίας ως τουριστικού προορισμού μέσω της συνεργασίας με τις τοπικές και άλλες αρχές που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως από τις αρχές Αυγούστου η Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας μπήκε σε μια δημιουργική εποχή μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο οποίο θυμίζουμε εκλέχθηκαν με τα παρακάτω αξιώματα οι: Βασίλειος Τσάρκος (Πρόεδρος), Νίκη Φλώρου (Γραμματέας), Βιολέτα Σαγώνα (Ταμίας) Βασίλης Ξηρός και Σπύρος Φλώρος (Μέλη) και ως Επίτιμος Πρόεδρος ο Χρήστος Κωστακόπουλος.

Μάλιστα, στα τέλη Οκτωβρίου ο κος. Τσάρκος συμμετείχε στη διαδικτυακή σύσκεψη με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ιωάννη Χατζή, με τις ενώσεις ξενοδόχων όλης της χώρας.

Στη συζήτηση, πέρα από το χαρακτηριστικό της γνωριμίας του νέου Προέδρου της Π.Ο.Ξ. με τους Προέδρους των Ενώσεων, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έγινε και μια πρώτη καταγραφή των θεμάτων (θεσμικών και λειτουργικών) που απασχολούν τους ξενοδόχους, ενώ από την πλευρά του κ. Τσάρκου, υπήρξε στοχευμένη παρέμβαση για την εικόνα του Τουρισμού στην Αιτωλοακαρνανία, η ανάπτυξη του οποίου έχει τεθεί ως πρώτη προτεραιότητα, αλλά και κρίσιμα ζητήματα λειτουργίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Αιτωλοακαρνανίας όπως ο φόρος διαμονής, οι απαιτήσεις από των εταιρειών διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων κ.λπ.

Ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης ενώ υπήρξε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με τα Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

«Γρήγορη» η κυβέρνηση για άλλες θεομηνίες – Ξέχασε την Αιτωλοακαρνανία και την «Εύα»

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ