ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑίσιο τέλος στη διάσωση του άνδρα στο Αργυρό Πηγάδι Θέρμου

Αίσιο τέλος στη διάσωση του άνδρα στο Αργυρό Πηγάδι Θέρμου

Αίσιο τέλος στη διάσωση του άνδρα στο Αργυρό Πηγάδι Θέρμου

Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση διάσωσης που στήθηκε νωρίτερα για τον απεγκλωβισμό άνδρα από δύσβατη περιοχή στο Αργυρό Πηγάδι Θέρμου. 

Όπως δήλωσε στο kainourgiopress ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, στήθηκε μια ανθρώπινη αλυσίδα και μια τεράστια επιχείρηση διάσωσης με την συμμετοχή πυροσβεστών της Π.Υ Αγρινίου, του ΠΚ Θέρμου και ομάδας ορειβατών της 6ης ΕΜΑΚ, υπό τον συντονισμό της Περιφερειακής Διοίκησης και του διοικητή της Π.Υ. Αγρινίου Αντιπύραρχου Στράτου Πετράκη.

Ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου διάσωσης παντός καιρού super puma και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή δευτέρου ελικοπτέρου, καθώς το πρώτο δήλωσε βλάβη. Στην συνέχεια υπήρξε επιτυχής διακομιδή του άνδρα και της συζύγου του στο νοσοκομείο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο άνδρας πήγε για να μαζέψει ρίγανη, όμως ένιωσε αδιαθεσία και στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του και την μεταφορά του σε μονάδα υγείας. Λόγω όμως της μεγάλης δυσκολίας απεγκλωβισμού και μεταφοράς του άνδρα, ο οποίος βρίσκονταν σε δύσβατη περιοχή, ζητήθηκε η συνδρομή του ελικοπτέρου διάσωσης super puma.

*φωτο αρχείου

Πολιτική Προστασία: Το Αυτοτελές Τμήμα στο Αγρίνιο έφτιαξε τον «Ιόλαο»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ