ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΥποψήφιος για τον πάγκο του Αίολου Αστακού ο Μεσολογγίτης Ηλίας Μούτσιος

Υποψήφιος για τον πάγκο του Αίολου Αστακού ο Μεσολογγίτης Ηλίας Μούτσιος

Υποψήφιος για τον πάγκο του Αίολου Αστακού ο Μεσολογγίτης Ηλίας Μούτσιος

Αλλαγή φιλοσοφίας και επανεκκίνηση για τον ομάδα του Αίολου Αστακού με τον πρόεδρο της ομάδας Αποστόλη Πανταζή να παίρνει την μεγάλη και γενναία απόφαση να υποβιβάσει την ομάδα οικειοθελώς χωρίς να χρωστάει πουθενά για ένα δυναμικό restart σε έναν σύλλογο πρότυπο για την σημερινή εποχή.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ομάδα του Αίολου την νέα χρόνια θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, στόχος του προέδρου και των συνεργατών του είναι η ομάδα να χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις με έμφαση τους ντόπιους παίκτες (νεαρούς και πιο έμπειρους) και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου αναφέρουν ότι και την νέα χρονιά το μπατζετ θα είναι αρκετά υψηλό και οι στοίχοι όπως όλα αυτά τα τελευταία χρόνια θα είναι πρωταγωνιστικοί για τον σύλλογο του Αστακού.

Στην τελική ευθεία μπαίνει και το φλέγον θέμα του προπονητή που θα καλεστεί να αναλάβει το χτίσιμο της νέας ομάδας, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι ανάμεσα στους υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο  Ηλίας Μούτσιος.

Ο νεαρός 36χρονος Μεσολογγίτης τεχνικός καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, έχει διατελέσει τεχνικός κατά το παρελθόν με επιτυχία και στον πάγκο της ομάδας του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης, ενώ την χρονιά που μας πέρασε διατέλεσε και το δεξί χέρι του Γιάννη Δημητριάδη στον πάγκο της ομάδας του Μεσολογγίου.

Αν το φλερτ ανάμεσα στις δυο πλευρές καταλήξει σε γάμο σίγουρα θα αποτελεί μεγάλη τιμή για έναν νέο κόουτς όπως ο Ηλία να αναλάβει μια ομάδα σαν τον Αίολο των τόσων επιτυχιών, και θα είναι μια επιβράβευση της δουλειάς, της εργατικότητας και του ήθους του φέρελπι Μεσολογγίτη προπονητή.

aitosports.gr

Υπέγραψε ο Μουρατίδης στον Α.Ο. Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr