ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑιμοδοσία στο Αγρίνιο για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας (εικόνες)

Αιμοδοσία στο Αγρίνιο για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας (εικόνες)

Αιμοδοσία στο Αγρίνιο για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας (εικόνες)

Εθελοντική αιμοδοσία προγραμματίστηκε για σήμερα μέχρι και τις 14.30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Αφορμή της αιμοδοσίας αυτής είναι οι ανάγκες που δημιουργήθηκαν για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Για τους υγιείς το δεκάλεπτο είναι ελάχιστος από το χρόνο τους, για τους πάσχοντες πολύτιμο καθώς το αίμα που συγκεντρώνεται από τους εθελοντές είναι προαπαιτούμενο για να συνεχίσουν τον αγώνα που δίνουν.

Η συμμετοχή από τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε η αιμοδοσία κρίθηκε ικανοποιητική, καθώς οι Αγρινιώτισσες και οι Αγρινιώτες που συμμετείχαν θέλησαν να προσφέρουν ζωή, δίνοντας ουσιαστικά λίγο από το χρόνο τους.

Μιλώντας στο sinidisi.gr, o Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Κομματάς τόνισε: «Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στην αιμοδοσία που διοργανώνει ο αιμοδοτικός σύλλογος Αγρινίου, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία δηλώνοντας ότι θα είμαστε πάντα αλληλέγγυοι και πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς».

Αιμοδοσία στο Αγρίνιο για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας (εικόνες)

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Δήμητρα Αβράμπου επεσήμανε: «Η αιμοδοσία αυτή είναι αφιερωμένη στους πληγέντες συνανθρώπους μας της Θεσσαλίας. Η προσέλευση είναι πολύ καλή και αυτό είναι προς τιμή των συμπολιτών μας που ευαισθητοποιούνται σ αυτό το κομμάτι που είναι ύψιστη μορφή προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Μαζί μας είναι ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Αιτωλοακαρνανίας μέλη του οποίου έρχονται για να προσφέρουν αίμα, ενώ αν χρειαστεί να θα μείνουμε και περισσότερο  από τις 2.30 που είναι η ώρα λήξης της σημερινής αιμοδοσίας.

 

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες στο Δήμο Αγρινίου (εικόνες)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ