«Αιγυπτιακές πυραμίδες»: Ομιλία Μανόλη Κορρέ στο Επιγραφικό Μουσείο στις 6 Μαρτίου

Η προγραμματισμένη για τις 28 Φεβρουαρίου ομιλία με τίτλο «Αιγυπτιακές πυραμίδες» του Τρίτου Κύκλου Επιμορφωτικών Διαλέξεων με θέμα «Αρχιτεκτονική και Ιστορία», που συνδιοργανώνουν η Εταιρεία Συγγραφέων και το Επιγραφικό Μουσείο, μεταφέρεται την Τετάρτη…

korres

Η προγραμματισμένη για τις 28 Φεβρουαρίου ομιλία με τίτλο «Αιγυπτιακές πυραμίδες» του Τρίτου Κύκλου Επιμορφωτικών Διαλέξεων με θέμα «Αρχιτεκτονική και Ιστορία», που συνδιοργανώνουν η Εταιρεία Συγγραφέων και το Επιγραφικό Μουσείομεταφέρεται την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00, λόγω της γενικής απεργίας της ΑΔΕΔΥΟμιλητής είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Π. και Ακαδημαϊκός Μανόλης Κορρές, ο οποίος είναι και μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων.

Ο ομιλητής θα αναφερθεί στο ιστορικό πλαίσιο, στην τοποθεσία, στις αρχές σχεδιασμού και στον τρόπο κατασκευής των πυραμίδων, σε σχετικές θεωρίες και στο μείζον ζήτημα της οργάνωσης των εργοταξίων.

Η παρακολούθηση της διάλεξης είναι δωρεάν. Απαιτείται η κράτηση θέσεων. Για δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επικοινωνείτε με τη συντονίστρια των διαλέξεων κ. Αγγελική Στρατηγοπούλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση a.stratigopoulou@yahoo.gr Σε περίπτωση συμπλήρωσης των θέσεων θα λάβετε αρνητική απάντηση μέσω email, διαφορετικά η συμμετοχή σας γίνεται δεκτή.

Πληροφορίες Εκδήλωσης

«Αιγυπτιακές πυραμίδες» – Ομιλία Μανόλη Κορρέ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00

Επιγραφικό Μουσείο (Τοσίτσα 1, 106 82 Αθήνα, 210 8232950, 210 8847576, E-mail: ema@culture.gr)