ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΒράζει το Αίγιο κατά του Πρύτανη – «Ξεπλήρωσε γραμμάτια και με το Αγρίνιο για συγκεκριμένους καθηγητές που τον εξέλεξαν Πρύτανη»

Βράζει το Αίγιο κατά του Πρύτανη – «Ξεπλήρωσε γραμμάτια και με το Αγρίνιο για συγκεκριμένους καθηγητές που τον εξέλεξαν Πρύτανη»

Βράζει το Αίγιο κατά του Πρύτανη – «Ξεπλήρωσε γραμμάτια και με το Αγρίνιο για συγκεκριμένους καθηγητές που τον εξέλεξαν Πρύτανη»

Μαίνεται εδώ και αρκετό καιρό η κόντρα του Δήμου Αιγιάλειας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών με αφορμή τη μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα. Ο Δήμος Αιγιάλειας έχει μάλιστα προσφύγει στο ΣτΕ κατά της μεταφοράς και προκειμένου να μην λάβει χώρα η μεταφορά, εμποδίστηκε η πρόσβαση στα συνεργεία που θα έκαναν τη μεταφορά του εξοπλισμού του Τμήματος. Σημειωτέον κάτι αντίστοιχο, προσφυγή δηλαδή στο ΣτΕ, ζητά ο Σύνδεσμος Φιλολόγων να γίνει και από το Δήμο Αγρινίου για να ματαιωθεί αντίστοιχα η μεταφορά του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Αγρίνιο στην Πάτρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις προάλλες ο αρμόδιος του Δήμου Αιγιάλειας για ζητήματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο έκανε το συσχετισμό με την περίπτωση του Τμήματος του Αγρινίου

«Γιατί, αφού συγκρότησε επιτροπή και έφτιαξε τη μελέτη του στρατηγικού σχεδιασμού για το νέο Πανεπιστήμιο που ενέκρινε η Σύγκλητος με την ψήφο της, δεν τόλμησε να αγγίξει τις σχολές-φαντάσματα του Πανεπιστημίου Πατρών με ελάχιστου εισακτέους;» ήταν η ρητορική του ερώτηση για να απαντήσει : «Δεν τις άγγιξε γιατί το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν στοχευμένο, να φέρει στην Πάτρα την εξαιρετική Σχολή Φυσικοθεραπείας που έχει μεγάλη ζήτηση, όπως και η σχολή του Αγρινίου που επίσης μεταφέρθηκε. Ξεπλήρωσε γραμμάτια για συγκεκριμένους καθηγητές που τον εξέλεξαν Πρύτανη. Ήταν μια ξεκάθαρη συντεχνιακή εξυπηρέτηση που αποδεικνύεται από τα γεγονότα».

Εφημερίδα Συνείδηση

40χρονος με ευλογιά των πιθήκων στην Λάρισα – Μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ