Αίγιο: 41χρονος αστυνομικός υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση

Τελούσε σε μακρά αναρρωτική άδεια λόγω προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί

astynomikos-1

Ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούσε στις πεζές Περιπολίες, υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση.

Πένθος στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο αστυνομικός Σπυρίδων Τζεραβίνης του Γεωργίου σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ, που υπηρετούσε στις πεζές Περιπολίες, υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Όπως γράφει το nantiareport.gr, ο Αιγιώτης στην καταγωγή αστυνομικός, συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Συμμετέχων στη διαδικτυακή συζήτηση, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον 41χρονο Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, μετέβη στο σπίτι του και καθώς δεν έλαβε ανταπόκριση με γνώση ότι διέμενε μόνος του, ενημέρωσε τις Αρχές.

Άμεσα αστυνομικοί από το ΑΤ Παγκρατίου, μετέβησαν στο διαμέρισμα του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ Σπυρίδωνα Τζεραβίνη και δυστυχώς τον εντόπισαν νεκρό. Από τον έλεγχο στο φάκελο του Αρχιφύλακα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το nantiareport.gr, προέκυψε ότι τελούσε σε μακρά αναρρωτική άδεια λόγω προβλήματος υγείας που είχε διαγνωστεί.

Ήταν ένας άξιος αστυνομικός, υπέρμαχος της υγιεινής ζωής και των γυμναστηρίων, ωστόσο έμελλε να φύγει έξαφνα στα 41 του μόλις χρόνια, προδομένος από την καρδιά του.

Η κηδεία του Σπύρου Τζεραβίνη θα τελεστεί το Σάββατο 6-4-2024, στις 12.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων του Κοιμητηρίου Αιγίου όπου και θα ταφεί.