ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΑίγινα: Τρεις μαθήτριες στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με πούλμαν

Αίγινα: Τρεις μαθήτριες στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με πούλμαν

Αίγινα: Τρεις μαθήτριες στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με πούλμαν

Ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες σήμερα έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο aeginaportal.gr δύο λεωφορεία ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους «λύθηκε» το χειρόφρενο ενός εκ των δύο λεωφορείων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το λεωφορείο να χτυπήσει τρεις μαθήτριες ηλικίας 14 ετών οι οποίες «πλακώθηκαν» από τα δύο οχήματα.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας της Αίγινας, Σωκράτης Δούκας  ανέφερε πως και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Τα δύο από τα κορίτσια που έχουν τραυματιστεί φέρουν εκδορές, ενώ το τρίτο κορίτσι φέρει κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Οι τρεις μαθήτριες μεταφέρονται συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο λιμάνι του Πειραιά εκεί που βρίσκεται Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ένα ασθενοφόρο προκειμένου οι τραυματίες να διακομισθούν στο νοσοκομείο Παίδων Αγίσ Σοφία.

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ