ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΑιχμές από τη Μελαχρή: «Συναντούσαμε εμπόδια από ανθρώπους με θέσεις ευθύνης»

Αιχμές από τη Μελαχρή: «Συναντούσαμε εμπόδια από ανθρώπους με θέσεις ευθύνης»

Αιχμές από τη Μελαχρή: «Συναντούσαμε εμπόδια από ανθρώπους με θέσεις ευθύνης»

Αιχμές από τη Μελαχρή: «Συναντούσαμε εμπόδια από ανθρώπους με θέσεις ευθύνης»

Αναβαθμίστηκε η Περσεφόνη Μελαχρή από τις τελευταίες αλλαγές του Κώστα Λύρο στο σχήμα των αντιδημάρχων του Δήμου Μεσολογγίου, καθώς «μετακομίζει» από την καθαριότητα στα έργα

Αποχωρώντας από το μέχρι πρότινος πόστο της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσεις τους εργαζόμενους στο τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου «με τους οποίους δουλέψαμε δίπλα – δίπλα για να προσφέρουμε το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα».

Ωστόσο δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές. «Η αλήθεια είναι πως αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες και ελλείψεις σε ένα νευραλγικό και ταυτόχρονα προβληματικό τομέα. Γιατί, ναι, υπάρχουν εργαζόμενοι που υπερβάλλουν εαυτόν και με αγάπη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τόπο και  σέβονται την εργασία τους» ανέφερε η Π. Μελαχρή και πρόσθεσε :

«Θα μπορούσαμε μαζί να έχουμε κάνει πολύ περισσότερα, αν στον αντίποδα δεν συναντούσαμε εμπόδια, ριζωμένες αθέμιτες τακτικές και παράγοντες αρνητισμού, κυρίως από ανθρώπους με θέσεις ευθύνης, που είτε θεωρώντας ότι ασκούν αντιπολιτευτική δράση είτε δεν έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τις αρμοδιότητές τους, δεν παράγουν έργο».

Με την αναφορά της αυτή είναι μάλλον προφανές ότι η Π. Μελαχρή αναφέρεται σε υπηρεσιακούς παράγοντες των εν λόγω υπηρεσιών, αφού η αντιπαράθεση της Δημοτικής Αρχής με το Σωματείο Εργαζομένων συνεχίζεται με διάφορες αφορμές.

Πάντως η ίδια βάζει θετικό πρόσημο στον απολογισμό της εκτιμώντας ότι παραδίδει στο νέο αντιδήμαρχο «την καθαριότητα και το πράσινο της πόλης σε μία αξιοπρεπή και πολύ βελτιωμένη κατάσταση σε σχέση με το τι παρέλαβα και με δεδομένες μάλιστα τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε μετά τη φωτιά στο ΧΥΤΑ μας».

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Οι τράπεζες που εξοργίζουν τον κόσμο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ