ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑιχμές Λοβέρδου για Παπανδρέου και συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκη

Αιχμές Λοβέρδου για Παπανδρέου και συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκη

Αιχμές Λοβέρδου για Παπανδρέου και συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκη

“Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο”

Aιχμές για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, άφησε με δηλώσεις που πραγματοποίησε την Πέμπτη, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος σχολίασε μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του κάνοντας λόγο για “μία παράταξη “μεγάλη και ισχυρή”, η οποία θα γίνει και πάλι “πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση“.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος έκανε λόγο για έναν όρο που του ακούγεται “ύποπτος”. “Ο όρος προοδευτική διακυβέρνηση εμένα μου ακούγεται ύποπτος”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος απαντώντας με έμμεσο τρόπο στον Γιώργο Παπανδρέου.

Επιπλέον ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για μια απόπειρα να φτιαχτεί ένα μέτωπο ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως σε αυτό προστεθεί και το ΜέΡΑ 25.

“Έτσι εκλαμβάνω εγώ αυτά που λέγονται για προοδευτική διακυβέρνηση“, ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προοδευτικό κόμμα και εάν ο ίδιος είναι νικητής των εσωκομματικών διαδικασιών, θα ακυρώσει αυτά τα σενάρια.

Νωρίτερα ο κ. Λοβέρδος είχε κάνει παρόμοια δήλωση μιλώντας και στο ραδιόφωνο του Alpha, λέγοντας πως η δική του υποψηφιότητα θα βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια.

ΗΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ #ALPHA989 #ANDREAS PIC.TWITTER.COM/TDRHCX44AB

— ANDREAS LOVERDOS (@A_LOVERDOS) OCTOBER 21, 2021

“Η δική μου υποψηφιότητα θα καταστρέψει κάθε σενάριο που εξυφαίνεται μπροστά μου για μία δήθεν συγκυβέρνηση αναλογικής ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ίσως και Βαρουφάκη. Αυτό το σενάριο που εγώ το βλέπω πλέον μπροστά μου δεν θα περάσει όσο είμαι εγώ εκεί και αν είμαι πρόεδρος δεν θα γίνεται και συζήτηση γι’ αυτό.

Υποψήφιος και επίσημα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr