ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΑπέκλεισαν την Ε.Ο. Πάτρας – Ολυμπίας οι αγρότες – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Ιόνια Οδό

Απέκλεισαν την Ε.Ο. Πάτρας – Ολυμπίας οι αγρότες – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Ιόνια Οδό

Απέκλεισαν την Ε.Ο. Πάτρας – Ολυμπίας οι αγρότες – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Ιόνια Οδό

Στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αρχαίας Ολυμπίας, στο ύψος του μπλόκου του Αγίου Γεωργίου, έξω από τον Πύργο Ηλείας, προχώρησαν στις 6.30 σήμερα το απόγευμα και για περισσότερο από μία ώρα οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Στο πλευρό τους παραβρέθηκαν σωματεία και φορείς της περιοχής, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα και τα αιτήματά τους. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες της ΕΛΜΕ Ηλείας, των Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, του Σωματείου Οικοδόμων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Παραβρέθηκαν επίσης ο Χρήστος Γιάνναρος, υποψήφιος δήμαρχος Πύργου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Αλέκος Τσαουσάκης, υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού Ηλείας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη συγκέντρωση, που έγινε στο σημείο, μίλησαν ο Χρήστος Γιαννόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών και υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Τρύφωνας Αθανασόπουλος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας.

Στην διάρκεια της κινητοποίησης αποφάσισαν νέα συγκέντρωση στο χώρο του μπλόκου στον Άη Γιώργη έξω από τον Πύργο την Παρασκευή 8 Φλεβάρη στις 6 μ.μ., όπου θα προχωρήσουν και σε νέο αποκλεισμό του δρόμου.

Στο μεταξύ, οι κινητοποιήσεις των αγροτών συνεχίστηκαν και σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία. Πιο συγκεκριμένα, αγρότες έκλεισαν το απόγευμα για περίπου μία ώρα την Ιόνια Οδό, στη θέση «Μπάγια» στο Χαλίκι Αιτωλικού.

Αιτωλοακαρνανία: Κλείνουν τους δρόμους οι αγρότες

Κλείνουν την Πατρών – Κορίνθου την Πέμπτη οι αγρότες
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr