ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠαιδειαΑγρίνιου: Οικιακή μελισσοκομία, βιολογικά προϊόντα και Πρώτες Βοήθειες στα προτεινόμενα μαθήματα του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου

Αγρίνιου: Οικιακή μελισσοκομία, βιολογικά προϊόντα και Πρώτες Βοήθειες στα προτεινόμενα μαθήματα του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου

Αγρίνιου: Οικιακή μελισσοκομία, βιολογικά προϊόντα και Πρώτες Βοήθειες στα προτεινόμενα  μαθήματα του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου

O Δήμος Αγρινίου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τηλειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Αγρινίου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγρινίου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί: (Δια ζώσης ή και με τηλε-εκπαίδευση)

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. :2641360685 (Τούρκας Παναγιώτης)

Ταχ. Διεύθυνση: Λ. Μαβίλη (πρώην Σταθμός Τραίνου)

Email: k.diavioumathisis@agrinio.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

4. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ