ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγρινιώτισσα νομικός συγχαίρει την καθαριότητα του Δήμου για την πράξη υπαλλήλου της

Αγρινιώτισσα νομικός συγχαίρει την καθαριότητα του Δήμου για την πράξη υπαλλήλου της

Αγρινιώτισσα νομικός συγχαίρει την καθαριότητα του Δήμου για την πράξη υπαλλήλου της

Η κ. Μαρία Ράππου είναι Αγρινιώτισσα διακεκριμένη νομικός, ειδική συνεργάτης του Συνηγόρου του Πολίτη. Ζει στη Αθήνα και, όπως χιλιάδες συμπατριώτες, ήρθε για τις διακοπές του Πάσχα στο Αγρίνιο.

Μια από τις μέρες των γιορτών, λοιπόν, χρειάστηκε να κατεβάσει το πρωί τα σκουπίδια από το σπίτι της, το φορτίο όμως που έπρεπε να μεταφέρει  ήταν αρκετά μεγάλο και η απόσταση από τον κάδο απορριμμάτων καθόλου αμελητέα.

Είχε εμφανή δυσκολία στην μεταφορά αλλά είχε και την τύχη να είναι κοντά ένας πολύ ευγενικός και ευσυνείδητος υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου με καροτσάκι.

Με διακριτικότητα την ρώτησε αν θέλει να την βοηθήσει να μεταφέρει μέχρι τον κοντινότερο κάδο τα σκουπίδια της, αφήνοντας για λίγο την δουλειά του. Τόσο η προθυμία του όσο και οι τρόποι του συγκεκριμένου εργαζόμενου έκαναν εντύπωση στην νομικό.

Η κ. Ράππου βρήκε την κίνηση του υπαλλήλου όχι μόνο επαγγελματική αλλά και βαθιά ανθρώπινη και θέλησε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Δεν δίστασε, λοιπόν, να επικοινωνήσει με την υπηρεσία καθαριότητας στο δήμο Αγρινίου και να συγχαρεί προσωπικά όλο το δυναμικό της με αφορμή την αυθόρμητη πράξη του συγκεκριμένου εργαζόμενου!

Πρέπει να λέγονται και να γράφονται κι αυτά, δεν μπορεί η καθημερινότητα να είναι μόνο η γκρίνια και η μιζέρια. Υπάρχουν αξιόλογοι και ευγενικοί υπάλληλοι στον δήμο (κι όχι μόνο), μάλιστα δεν είναι καθόλου μειοψηφία.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν και συμπολίτες που, ζώντας σε άλλες πολιτείες, δεν ξεχνούν τον τόπο τους και θέλουν να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν ό, τι καλό διαπιστώνουν όταν έρχονται για διακοπές ή για άλλον λόγο.

Μπράβο, λοιπόν, και στον υπάλληλο της καθαριότητας, μπράβο και στην κ. Ράππου η οποία είδε το καλό και το ανέδειξε.

 

 

 

Εκλογές 2023: Ο Βελόπουλος φοβάται «αποστασίες» – Διαψεύδουν τρεις βουλευτές του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ