ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιώτης ο νέος Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Αγρινιώτης ο νέος Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1951 ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Αγρινιώτης ο νέος Γενικός Γραμματέας

Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Ο δημοσιογράφος και δικηγόρος Στέφανος Αναγνώστου τοποθετήθηκε στην θέση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θέση από την οποία παραιτήθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Κατσανιώτης

Ο γεννηθείς το 1951 στο Αγρίνιο Στέφανος Αναγνώστου τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση στην θέση του Γενικού Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Ο κ. Αναγνώστου ανέλαβε την θέση από την οποία είχε παραιτηθεί προ λίγου καιρού ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του με σκοπό να διεκδικήσει βουλευτική έδρα από τους πολίτες της Αχαΐας στις εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν.

Ο κ. Αναγνώστου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ με χρόνια εμπειρίας στο Οικονομικό Ρεπορτάζ, ενώ ως δικηγόρος είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος», «Τύπος της Κυριακής», «Ελεύθερος», «Ελεύθερος Κόσμος», καθώς επίσης και στο περιοδικό «Επιθεώρησις Ανώνυμων Εταιριών και ΕΠΕ». Έχει διατελέσει διευθυντής στο Τμήμα Πολιτισμού και Περιβάλλοντος της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών, ενώ αντίστοιχη θέση κατείχε και στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας.

Ταυτόχρονα, ο έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών κ. Αναγνώστου έχει εκδώσει δύο βιβλία με τίτλο «Φάκελος Κύπρος, η τριλογία της Προδοσίας» και το δεύτερο έφερε τον τίτλο «Συνοπτική Ιστορία της ελληνικότητας της Βορείου Ηπείρου».

Στον ίδιο τομέα τοποθετήθηκε επίσης γραμματέας ο κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος γεννήθηκε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης το 1976 και είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Υπηρεσιών με εξειδίκευση στην επικοινωνία (MSc in services management).

Ο κ. Καραγιάννης έχει διατελέσει συντονιστής της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς στη Θεσσαλονίκη, ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Έχει επίσης διατελέσει στέλεχος του τμήματος επικοινωνίας της «Αττικό Μετρό Α.Ε.», ενώ είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr